Trajković: Kampanje protiv neistomišljenika dolaze iz Kancelarije za KiM

Ostavite komentar


  1. Oliver Ivanović i Saša Janković su bili jedina šansa za ozdravljenje srpskog društva i šansa za sve građene koji žive u Srbiji.

    1. Nama je uvek najbolje tamo gde mi nismo a, medju nama, uvek su najbolji oni koje nema?! Da bi šizofrenija bila kompletna, zato su uvek najgori oni koji jesu, odnosno oni koje je većina birala?! Zar ne znate, zar niste svesni, da biste i ovu dvojicu, da su kojim slučajem bili na vlasti, ili da jesu, sutradan ispljuvali kao i sve one njihove prethodnike? Zar niste svesni da u nama postoji neka patologija, koja nam ne da da iskoračimo napred? Nije to mržnja prema drugima, prema strancima kojhe uvek razumemo, prema aktuelnoj vlasti, to je mržnja prema samom sebi, pa u toj sopstvenoj patnji i nesposobnosti da se suočimo sa tom istinom, da pobedimo sebe i ispravimo se, uvek taj svoj jad i bedu projektujemo na ONOG DRUGOG, onog koji ne valja, onoga koji nas sprečava da budemo bolji?!

    2. Seca li se neko pokojne Verice Barac. I ona je bila izuzetno hrabra – al’ pred samu smrt.
      @ Dejan Stanojlovic. Kancelarija za KiM je delovala od 1999.god. ali kao ministarstvo za KiM sa Bubom Morinom i kasnije Nebojsom Covicem. Sandra Raskovic Ivic je imenovana za direktorku kancelarije za KiM, zatim je Vulin a Djuric ih je reizborom na konkursu nasledio. Kancelarija i dalje ima uticaj kao ministarstvo ali njen rad je prevashodno orjentisan za pravnu i politicku pomoc interno raseljenim licima sa KiM i onima koji su ostali na KiM. Prethodni ministri za KiM i direktori Kancelarija su koristili svoj polozaj za licnu i promociju svojih partija, JUL, DA i DSS i Pokret Socijalista, jedino je aktuelna Kancelarija promovisala autenticnu partiju kosovskih Srba Srpsku Listu koja je marginalizovala sve sve srpske partije koje su radile iskljucivo za svoj interes i interes albano-balisticko-UQK-NATO okupatora.

  2. Kancelarija za Kosovo i Metohiju je čist promašaj. Nju je Vučićeva vlada izabrala po uputstvima Junkerove administracije, u kojoj dominiraju Merkelini Nemci i Blerovi Englezi. Projektni cilj Kancelarije za KIM bio je da se ZAOKRUŽI NEZAVISNOST KOSOVA, ali su to na kraju ipak sprečili Donald Tramp i Vladimir Putin. Ipak, šteta je napravljena Srbima na terenu pre svega severnog dela Kosova i Metohije, koji su radi provizije od pranja 35 miliona evra tobožnje pomoći njima iz Evropske unije, ostali bez svojih srpskih institucija. Još su Srbi nasilno naterani od Vlade Srbije , BRISELSKIM SPORAZUMOM, da participiraju u tzv. kosovskim lokalnim instituucijama, koje su majorizovane od Albanaca. A, baška šteta koja je nastala tipično naprednjačkim „investiranjem“ novcem iz budžeta Srbije, odakle se svakodnevno trošilo milion evra prethodnih pet godina. Sve u svemu naprednjaci su Albancima izručili na tacni SEVER KIM za bednu „pomoć“ EU i par milijardi evra od sverca svakojakih prljavih roba, od oružja,droge, duvana do ljudskih organa.
    Ovaj politički period svakako mora preispitati istorija, ali pre svega SUDOVI, jer je to bio posao za doživotnu robiju tzv. predsednika, premijera, guvernera, šefova kancelarija, direktora strateških firmi…

  3. Rada je izuzetno hrabar zena i ne boji se nicega, svaka joj cast, nisu svi na to spremni.

  4. Rada Trajković zna sve o korupciji i kriminalu na severu kosova i o tome javno govori.Mnoge škakljive stvari nesme ni da kaže.Bojim se da i ako su joj dali pratioca ne prođe kao Oliver. Veza vlasti i kriminala na severu je očigledna. Pogledaj te primer Radojičića i Veselinovića, sa kim su povezani.

    1. Da li ste samo naivni ili..? Da li zaista verujete u ovo sto rekoste?

  5. Secam se davne 1968 kada je smenjen Aleksandar Ranković tada tada su seirili Albanci ali i mnogi Srbi,Kolko ide ljudska glupost ne znajući da su za vreme Rankovića bili najsigurniji ali to je Srpski usud
    Tada je veliki broj policajaca napustilo KIM.
    Danas vidimo da ta netrpeljivost je izrasla u veliku mrznje medju Srbima.
    Skidaju vodju za koga i ne znaju ko je i koju vojsku mu je deda sluzio za vreme austrougarske..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.