Trajković: Radoičić neće više imati uticaja, a Vučiću oduzet deo, imenovanje Rašića legalno

Ostavite komentar


  1. Ima li neko da moze pomoci ovim Srpskim bolesnim mozgovima ? Ko lud moze da kaze: Na kosovu su Srbi samo oni na „listi“, a oni juznije, severnije, zapadnije i onih na Istoku, mozda su „preobuceni i Kosovske Albance… Vucic i Brnabicka, ODMAH da podnesu ostavke, jer DELE Srpski rod i odmah pod zakon za procesuiranje. Isto me cudi: Kako oni sa liste su „vredniji“ nego neki Rasici, Trajkovic, i sl. Ludost !

  2. Rada Trajkovic voli svoje ljude ali ne mrzi nas, u tome se razlikuje od Vucica. O polozaju Srba treba pregovarati njihovi predstavnici, ne Vucicevi radikali kojima je stalo do vlasti i licnog interesa samo Naprednjaci su vas problem, a Srbi na Kosovu su problem vecine Albanaca. Oni zasluzuju sva prava i slobode sve dok zajednicki gradimo novi dom.

  3. Svaka Vam čast g-đo Trajkovic. Ubeđen sam da radite u interesu svih građana srpske nacionalnosti na Kosovu.

  4. Rada Trajković samo gleda svoj lični interes. Prosto rečeno je toliko sebična, puna mržnje prema srpskom narodu.

  5. Ти? Ти која си кишобран држала оном зликовцу Кушнеру!!! Сви сте ви само из једног разлога ту, новац! И она тзв Српска листа и ви сте слуге западу, у некаквој лажној Влади терористичке творевине!!! Доћи ће дан надамо се кад ће вам неко стати на пут!

  6. Ako sam dobro razumeo, Rada Trajković se udružila sa Aljbinom Kurtijem u nameri da sruši Vučića koji se ujedinio sa većim delom srpske opozicije?!

  7. Jedna pametna i hrabra zena .Svaka cast za Radu Trajkovic .Svaka izgovorena rec sece kao sablja i razbija Srpske mafijase Vucica Radicica Veselinovica i sina Danila i batu Andreja ,misli ona verovatno pod onim krimogene ljude bluske vlasti.Bravo za RADU

  8. Jel to ono što vi podržavate i za šta se borite. Imate li bar malo osećaj stida!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.