Trajković: Sprema se hapšenje Radoičića, Beograd od Kosova zatražio materijal o Banjskoj

Ostavite komentar


  1. Ho, ho, ho. Pripremite se i ostali sendvičari, botulisti, politički istomišljenici i prijatelji velikog vođe. Prodaće i vas za male pare ako i kada ustreba, a ustrebaće uskoro. Evo disclaimer: neka se pripreme gospoda Vulin i Koluvija, njih dvojica so nekako najviše zapeli za oko nekim važnim ljudima. Pa srećno!

  2. Albanija treba u Prištini,Vučiću spomenik da podigne u znak zahvalnosti za sve što je učinio ….pored spomenika Klintona…

  3. „Čovek“ želi da uđe u knjige . Mislim da se kvalifikovao a da će i njegove kolege po struci imati šta da kvalifikuju. Malo je to da dobije mesto u istrorijskim knjigama.

  4. Ma ne sprema se nikakvo hapsenje. Zamajava narod. Pravi maglu jer mu pada rejting. Nista mu se ne sme verovati. Ama bas nista.

  5. E pa gospodjo Rado, vreme ja da gradimo buducnost i mostove a ne da zivimo pod strahom Vucica, Radojcica i BIA. Ja mislim da je ovo dobro za sve gradjane.

    Daj manimo se ovih praznih prica i da vidimo kako izgleda ta buducnost be velike Albanije ili Srbije u okviru EU. Ja mislim da mozemo da stvorimo i veliku Albaniju i veliku Srbiju u tom okviru, gde ce naredne generacije gledati na ove epizode kao neke gluposti is proslosti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.