Trajković: U ovim vremenima veoma se oseća nedostatak Olivera Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Ova zena me svojom hrabroscu zadivljuje.Znam za njenu politicku proslost,ali,utoliko pre. Mogla je uzivati uz prefarbanu druzinu,a ona se srcano bori za razumne stvari i ostaje na Kosovu,iako je,realno ugrozena od „svojih“.

    1. Nije ona ugrožena od „svojih“ sve dok ih verno služi i širi dezinformacije, koje imaju za cilj da se nikada ne saznaju imena nalogodavaca i ubica Olivera Ivanovića. Ti koji „sve znaju“ a ne iznose nijedan validan argument osim naklapanja u stilu „svi znamo“ ili „kao što je opšte poznato“ verovatno imaju neki cilj ili postupaju po nečijem nalogu. „Argumenti“ koje iznose su uglavnom bazirani na osnovu mržnje prema političkim oponentima, ili su plod novčanih proinadležnosti, koje pristižu zbog takvog angažmana. Morate priznati da je to jako suptilan ali, i gadljiv posao. Za sve one koji imaju makar malo časti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.