Trajković: Vučić je znao za hapšenje i širio paniku

Ostavite komentar


  1. Gospodjo, molim Vas, poštedite nas svojih procena i stavova…Dobro Vas zna srpski narod i na KiM i u Centralnoj Srbiji.

      1. Ne tako davno izadje AV u javnost izjavom : ako je Kosmajac umesan bice uhapsen… i sutradan Kosmajac pobeze iz Srbije. Naravoucenije: AV je dusa od coveka, on uvek unapred javi NJIMA da se sklone. Oni koji su mu verovali sklonili su se. Oni koji nisu verovali u reci AV su uhapseni.

  2. U Srbiji nema kriminalaca – ima samo „patriota“ kojima je prišivena etiketa krimanalaca. Svako je slobodan dok se ne dokaže suprotno. Naravno, ako je dokazivanje moguće.

  3. Vucicu je , kakav god bio , hitno potreban lekar i to psihijatar po mogucnosti … Covek je skroz odlepio sto se i vidi iz dana u dan … I onom jadnicku Vulinu isto …

    1. Zašto? Jer govori istinu? Pa jeste, ova vlast je laž proglasila za normalno, a istinu za sramotu!

  4. Pa moglo bi se reci da je sadasnji trenutak za akciju hapsenja policijskih i civilnih sluzbenika na KIM izabran delimicno i da bi se prekrio izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije na putu ka EU, koji je izuzetno nepovoljan posebno u domenu ljudskih prava i pravosudja, ali i kao deo paketa zaokruzivanja REALNE SITUACIJE NA TERENU severnog dela KIM, gde se pokazuje da tzv. država Kosovo ima puni suverenitet. To potvrdjuje i odlazeća Federika Mogerini, koja danas kaže dosadasnje stanje statusa kvo je neodrživo vreme je da se potpise pravnoobavezujuci sporazum.Znači sve se radi po planu A.Merkelove, koja je od strane Makrona bila sprecena da izvrši egzekuciju Republike Srbije 29.aprila u Berlinu, ali se likava štazijevka dosetila da zaobidje prepreke i indirektno, na terenu sve dovede do svrsenog cina samo da se u Parizu stavi potpis.
    A, Vučic da je znao znao je sta će Rosu raditi, i to najavljivao jos uoči ponovljenih izbiora za četiri gradonačelnika na severu KIM. I ne samo to nameće se zaključak da je on to sve lično i organizovao, a dokaz za to je „SEDENJE RADOJIČIĆA U SKUPSTINI SRBIJEĆ“. Sličnu akciju izvele su Rosu i kad je Radojičić jesenas sedeo u prvom redu u Predsednistvu Srbije, kad su pohapseni takodje neki policajci srpske nacinalnosti u K.Mitrovici. Radojicic mu tu dodje kao neki „pucanj za start“, s tim sto je on uvek zašticen. I od Vučića i od R.Haradinaja koji mu dojavljuje kad će hapšenje da na vreme pomogne. Ipak je mafijaško bratstvo jače od svakog. Samo je bara(Kosovo i Metohija) sve manja a krokodili su se u ovih pet godina dobrano nagojili, pa će neki morati da završe kao sirovina za cipele i putničke torbe.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 9

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.