Trajković: Vučić opstruiše istragu ubistva Olivera Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Gospodjo Trajkovic pa vi od koze trazite da cuva kupus.Ministar u svim ministarstvima u vladi Republike Srbije je ki mil vucic.On se i ne trudi da to sakrije,jer bolesnik prosto raste kad neko to kaze.Ne znam koja je to vrsta bolesti,to bi morali strucni ljudi da klasifikuju,al da nije normalan to je ocigledno.Zato,obracati se ovim postarima poput stefanovica nema smisla,jer on se pita otprilike koliko i vi -NISTA.Dok ne zavrsi posao gazdama sa zapada oni ce ga drzati na vlasti,a tek posle toga mozemo se nadati promenama i boljitku u Srbiji.

  2. Imala je Srbija svakakve vlasti ali ovakvu…..zlo!
    Sve što je rekla Rada Trajković, potvrdiće vam svaki Srbin sa Kosmeta, sem naravno oni kojima je su povezani sa Vučićem&Co.
    Podrška Radi Trajković!

    1. Imao je slicnu podrsku i Oliver Ivanovic. Pa nastrada od „patriota“ iz Beograda.Bolje je g-dju R.Trajkovic ostaviti da deluje bez „pomoci“ iz Bgd..jer tamo ima dovoljno „srba po profesiji“ i bez nje.

  3. Tekst je toliko nelogičan, da i da hoćeš ništa ne razumeš šta je htrela da kaže, osim da optužuje samo srbe, jer na njih ima pik, srpska dušmanka, koja bez stida živi u Beograd. Jako me čudi da je ova žena predsednik Evropskog pokreta za Kosovo i Metohiju i ko i je dao tu funkciju, taj isto nije prijatelj ni Srbiji ni Kosovu.

    1. Rada je prebacena na visi nivo,od dosada neprijatelja,u dusmanku-zakletog
      neprijatelja…moze i dalje.

      1. Moze li i dalje.? Moze. Kada se to dogodi, ispasce da je neoprezno prelazila pesacki prelaz, kada bude neki „ludak“ sa autom presao preko nje. Ako to ne pomogne, moze se okliznuti o koru od banane i pala sa 5-tog sprata na glavu.

    2. Nije ona kriva. Priroda se ponekad p[oigra sa ljudskim sudbinama. Tipična „Trojanska kobila“, koja bi služila i najvećim srpskim krvnici1ma. Iz inata nekom umišljenom neprijatelju u Vladi Srbije, koji je zaboravio na nju prilikom dodele mandata ili, za novac koji joj ponudi neko od strane „naših zapadnih prijatelja“. Da se ja pitam
      ona ne bi smnela da predje administrativnu liniju. Njoj je mesto pored Haradinaja, jer se svojim i likom i delom apsolutno uklapa u tu vrstu mentalnog miljea…

      1. Srećom, Vi se ne pitate ništa inače bi Srbija bila u još većem bedaku. U vladi nema posebnih neprijatelja Srbije, u njoj su uništitelji Srbije. AV sa svojom bando, je najveći ološ i svi koji ga podržavaju spadaju u tu kategoriju.

      2. Šta pričaš bre golube, odnosno s….? „Trojanska kobila“, jel je ova „duhovitost“ iz SNS kuhinje? Ali sa stanovišta interesa građana Srbije ta kuhinja je prepuna i „Trojanskih budala“, sudeći po onome što od tamo stiže! Vama Veselinovići, Radojičići, Đurići, Vučići, Haradinaji, …… čine „faktore“ reda i poretka koje ruši Rada! Ali, koliko vidim, u panici ste, pravite greške koje svet, za razliku odnaših medija ne previđa! Uvek je Srbija imala probleme kada čelo auzmu ,“faktori mira“ na Balkanu!

      3. G-dine Kneževiću, iako čisto sumnjam da sa gospodinom imate bilo kakve veze, skoro svaki dan pišete komentare na sve tekstove koji su upereni protiv vladajuće klike / čitaj protiv Prvorođenog/. Niko vam ne brani da izvadite srce ako treba i date ga AV, ali vam to ne daje za pravo da svakoga dana nipodaštavate sve one koji neće da misle kao SNS, odnosno kao AV. Od domaćeg vaspitanja zavisi da li si častan čovek ili samo bot.

      4. Narod u Srbiji konacno treba da shvati da ako je neko protiv trenutnih osoba i kadrova na vlasti taj nije nuzno i protiv Srbije, vec zeli dobro Srbiji jer ovi i ovakvi naprednjaci ako ostanu jos 5 godina videcete kako ce Srbija da izgleda…zivi bili pa videli a i tada ce opet za sve biti krivi Rada, Djilas, Bosko, itd.

      5. Kneževiću, leči se čoveče. Nemoj dozvoliti da udješ u stadijum bolesti poput diktatora vučića. Postoji lek za mnoge probleme.

    3. Ovakvi kao Vi, „sara“, nisu prijatelji ni Srbiji ni Kosovu. Tekst je veoma logičan i razumljiv i gđa. Trajković ne optužuje Srbe već kriminalce i one koji sa kriminalcima sarađuju (postupci A.V. su očigledno u suprotnosti sa zdravim razumom i protiv prava i pravde a naruku kriminalcima i ubicama O. Ivanovića). A zašto bi nekoga bilo sramota što živi u Beogradu? U Beogradu stalno živi preko 1,5 miliona stanovnika, a zbog posla i drugih potreba prosečno se oko 2,2 miliona građana svakodnevno nalazi u Beogradu. I šta je tu loše? Loše je što ovde (u Beogradu) živi i dobar broj kriminalaca (od kojih su neki na vlasti) i drugih koji radije podržavaju ološ umesto da misle svojom glavom …

      1. Šta je tu čudno?! Srbija je ubila svog prvog premijera i par novinara. Žalosno je samo što EU ćuti.

  4. Gospodje Trajkovic zna sto govori, jer zive u kosovo drugse je akonekome ne dopada.

  5. Gledao sam emisiju na televiziji sabac bez da sam treptao i otvorenih usta ja ne verujem u kakvoj drzavi zivimo posle ovog sto sam cuo u sta sam ubedjen da je 100 odsto istina mislim da nema nista od mirnih protesta jer ce vucic braniti vlast isto kao i zivot svoj i svojih bliznjih znaci spremajte se na najgore

    1. Ovo je rezon, koji je opisan u knjizi „Razmišljanje jednog običnog srpskog vola“?! Šta znače „mirni protesti“? Da li Vi očekujete da, zbog tih „mirnih proitesta“, Aleksandar Vučić ili bilo ko izadje pred „mirne protestante“ i kaže: „Evo, braćo, predajem Vama poštenima i pametnima vlast, pa vi vodite ovu državu“?! Gospodine vlast se brani i bira na izborima. Manite se ludila i šizofrenog razmišljanja da to može nekako drugačije. Recite mi molim Vas,
      a, kako će to Vučić „braniti vlast“ ?! Tako što će ukinuti slobodne izbore i dovesti vojsku na vlast, ili je nešto još gore u pitanju? Gospodine „Kiza“, sledeći put, kada slušate bilo šta ili bilo koga, zatvorite usta i uključite mozak. Možda nešto i shvatite?

      1. Zorane meni više deluje da si neobičan nego običan a kad pročitaš knjigu ti javi koji si!

      2. Gospodine , u Vojsci se tome i nadaju . Pa ces videti , dalije Vojska uz narod ili vlast . Ovo nije placenicka Vojska , vec Narodna .

      3. Radiš li što drugo ti čoče, jedeš li, spavaš li, čitaš li nešto pametno, osim što štancaš ovde nebulozne, nesuvisle, provokativne i iritirajuće komentare na sve i svašta? Ili uživaš u sopstevnom mazohizmu kada ti pojedini izazvani čitaoci repliciraju? I još nešto: smešno, najsmešnije ti je to oslovljavanje sa „gospodine“ i predstavlja nevešto maskiranje usiljene kulture i tobožnje pristojnosti. Izvinjavam se publikumu zbog Ad hominema.

        1. Ne spavam, ne jedem, ne radim?! Ja sam supermen. Zivim od ideala od ljubavi i Svetog duha. Citaocima koji repliciraju, ja veoma cesto ne mogu da pruzim cast mojom replikom jer, moderator na ovom forumu na jedan moj komentar pusta deset onih koji pljuvanjem i pruglupim kvalifikacijama pokusavaju da mi pariraju. Ne ljutim se, valjda je to proporcija odredjena prema vrednosti komentara? Inace, to sto ja Vas nazivam gospodinom, sto Vas, ocito, vredja, nije zbog Vas. To je stvar mog domaceg vaspitanja. Znam ja da vecina vas niste gospoda i da vam je neprijatno ali, ja ne mogu da se spustam na nivo ulice Svako tezi svome jatu. Neko je gore, a neko u blatu.

      4. Knežević očito nije bot. Imali su i diktator Milošević i njegova familija šizofrenike i one koji ne razmišljaju svojom glavom jer im je pamet isprana uz tv splačine Pink, Happy, B92… Nije njima lako, uveren sam. Sigurno su na težim drogama od onih koje konzumira diktator i ostali umobolnici, mafijaši i izdajnici poput popine irineja, radoičića, veselinovića, djuruća, keramičara, sline, slavice djukić dejanović, dačića, djilasa, djelića, dodika, vazduplohova, mrkonjića, onog čuvenog borca za srbe, bivšeg direktora kancelarije za Kosovo, sada presednika nekog sportskog kluba, zaboravih poganom ime…, „finansiste“ malog, brace av, krkobabića, šešelja, mrkonjića… Uh, spisak tih mafijaša je zaista podugačak. I mnogo bogatija zemlja bi uz takve kleptomane bankrotirala. Ali dok narod trpi i ima simpatizere poput Kneževića, dok MMF odobrava nove kredite njima neće faliti dlaka s glave. Ali opet se sa njima pošten svet ne bi menjao. Oteto prokleto. Karma je čudo.

  6. Ova zena govori kao da zna stvari koje drugi tj. javnost, ne zna.
    Zato bi bilo dobro da kaze pre svega, sta je to korisno i kome je predstavljala korist ubistvo Olivera Ivanovica? Dakle, koji je to
    motiv imao ubica i/ili narucilac ubistva? Po onome sta sam ja
    znao o Oliveru Ivanovicu i njegovom politickom delovanju, podsecao
    me je nekako najvise na onoga Pupovca u Hrvatskoj. Tako sam ja dozivljavao njegovo politicko delovanje nakon samoproglasene nezavisnosti tzv. Kosova. Razume se, ovo ne znaci da sam u pravu
    jer nisam bas Bog zna koliko znao o pok. Ivanovicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.