Dok najveći deo Evrope strepi od Trampovog reizbora, Vučić se raduje: Sagovornici Danasa o mogućem reizboru bivšeg predsednika SAD

Ostavite komentar


  1. Za Koraća je borba za našu južnu pokrajinu nacionalizam!? Ako je i od Koraća, previše je.

  2. Zapadna Evropa je oduvek bila trula i ratnohuškaška, pre swvega, UK, Francuska i Nemačka. Zbog te truleži se i raspala Liga naroda početkom prošlog veka.

  3. Svet jedva ceka da vidi ledja Bajdenu.Ko se imalo razume u politiku,shvatice da Bajden vodi svet iz rata u rat.Nije cudo,tu je za njih najveci profit,zasnovan na tudjoj krvi.

  4. Nas narod ne razume sta znaci demokratija, posto nikada nisu ziveli u demokratiji. Nisu ziveli ni na Zapadu da bi razumeli kako moderan svet funkcionise (oni sto odu na zapad se jos vise zaglupljuju provodeci vreme po strpskim crkvama i klubovima). Nas narod ne zna sta znace slobodni mediji, slobodan govor, institucije (bez kojih nema ni govora o napretku zemlje), oni samo razumeju govor tipa „gospodinu 20,000 din“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.