Trampov tim traži izvinjenje od Nedeljnika

Ostavite komentar


  1. Ako je ko u međuvremenu sinu dao ime Donald, ima pravo da se predomisli u roku od 48 sati, javlja republički zavod za statistiku i mentalno zdravlje.

  2. Biće da je neka opet ruska ““kuhinja““. kakve su u poslednje vreme jako raširene. Žao mi samo onih tabloida koji jedva dočekaše ““kosmičku pravdu““ prema Srbima. Posle najave ratova, ovo im je bio melem za dušu – mi smo toliko važni da nam se jedan Tramp izvinjava. Tramp, a ne Djulijani….U stvari, samo se potvrdjuje da o tim ““velikim izjavama““ kad ih čujemo (pročitamo) treba bar malo razmisliti – je li to moguće!

  3. Na sajtu Nedeljnika stoji slika e-maila koji je navodno poslala ta Suzan, ali ona tvrdi da to nije poslala. Slika maila i sam mail se lako falsifikuju, tako da neko definitivno laze, ili Suzan ili taj lik koji tvrdi da je dobio intervju od njih.

  4. Još pre nego što je postao kandidat za predsednika u ime Republikanske stranke, dok još nije osvojio mandat, on je na CNN-u rekao da se izvinjava Srbima i da je bombardovanje bila greška…i izneo je doprinose Srba u I i II sv. ratu…slušala sam…odmah sam preko interneta zahvalila i objavila u svojim komentarima …Čak je moj sin takodje čuo, i kad mi je rekao obradovao se što sam i ja čula, nismo mogli da verujemo da niko nije reagovao da zahvali…čovek se direktno izvinio…znači treba tražiti ranije intervjuee…naše novine nisu objavile…ja sam samo pisala o tome u komentarima i zahvalila se…
    Dodatno: http://www.vestinet.rs/svet/tramp-zove-srbe-ako-mi-srbi-ne-pomognu-pobedice-ratna-profiterka-hilari

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.