Trampovska kampanja u Srbiji – učestvuju supruge i ćerke

Supruge Jeremića i Jankovića na mitinzima širom Srbije

Ostavite komentar


  1. Pitam se zasto su pravili sigurne kuce za Mladica, umesto za zene, i zasto se Vucic ne pojavljuje sa zenom? Samo pitam, pricaju ljudi svasta, a sudeci po tome kako vice na ostale i kako zatvara vrata, plasim se da gde ima dima, ima i lupanja vratima. Mozda fali jos sigurnih kuca? Koji je vas utisak?

  2. Trampvska? Uvek porodica staje iza predsedničkih kandidata u normalnim državama.Ako kandidat ne može da sredi svoj život,kako misli da će srediti moj? Ako u kandidata neće da stane supruga,, koja ga poznaje ko zlu paruu, zašto bih stala ja?Jednostavno je.

  3. @strani plaćenik
    oj utisak je isti kao i tvoj. Jedino bi dodao da i dete hoće leba bez motike kao i tata pa se dalo u politiku.

  4. Odakle ti zena,odatle si ti. Mislim da vasa zena mnogo vise govori o vama,nego sto vi sami mozete da kazete. 🙂

  5. Supruga predsednickog kandidata ne moze da bira da se ne eksponira. Kao sto ni predsednicki kandidat ne moze da bira da je ne eksponira. Prvi brak uvek zajedno obrazovani govore vise jezika podrzavaju jedno drugo bez mrlje i skandala (zvuci poznato?) znaci nije nemoguce. I mi to imamo, verovali ili ne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.