Nastavljen protest roditelja i učenika OŠ „Jevrem Obrenović“ u Šapcu

Traže povratak smenjene direktorke

Ostavite komentar


  1. Resenje je da se smenjena direktorka uclani u SNS, potpise akt o lojalnosti, uclani sve roditelje i decu u SNS uz obavezu da glasaju na predstojecim i svim buducim izborima, zna se za koga. Tada nece biti ponisteno resenje o smeni vec samo nece biti sprovedeno i sluzice kao garancija de se preuzete obaveze ispunjavaju.

  2. Postovani roditelji,
    Nemamo mi nikakva prava da odlucujemo niti mozemo birati direktora skole. Ponasanje bivse direktorke i pozivanje roditelja predstavlja zloupotrebu svog sluzbenog polozaja radi ostvarivanja svoje licne koristi.
    Nase je da vodimo decu u skolu i da nam se deca edukuju i obrazuju jer je osnovno obrazovanje obavezno.
    Direktorka neka svoja prava ako smatra da ima ostvaruje na zakonom legitiman nacin a ne zloupotrebom po bilo koju cenu, narocito ne na ovakav nacin.
    Svojim nerazumnim pozivanjem nista ne postize naime samo dokazuje i pokazuje da nije za to radno mesto i da je odluka o smeni pravilno donesena.
    Neka se ostavi roditelja a svoja prava neka ostvaruje na drugi nacin ako moze.

  3. Manipulacija protesta u koju smo se ukljucujemo mi roditelji Osnovne skole Jevrem Obrenovic je tek sada uzela svoj politicki zalogaj. Direktorka Osnovne skole Jelena Jevric uz pomoc svojih pulena iz Zelenoviceve korpe kao sto je Svetlana Tosic koja je kuma Zelenovica clan Skolskog odbora Osnovne skole pokusava da zloupotrebom nas roditelja a narocito nase dece nasilno ostane na mestu direktora. Kako cemo mi roditelji a narocito nasa deca nadoknaditi izgubljene casove, moje dete je 8 razred pred njim je prijemni ispit ko ce njima nadoknaditi izgubljeno. Njih to ne zanima ni direktorku Jelenu Jevric ni Svetlanu Tosic a ni Zelenovica.
    TO JE POLITICKA IGRA ANE SMENA DIREKTORKE KOJA JE POKAZALA DA ZLOUPOTREBOM NAS RODITELJA ZELI.DA OSTANE U FOTELJI.
    MISLIMO NA NASE DECU A ONI NKA SE POLITICKI BORE NE BUDIMO NJIHOVO SREDSTVO MANIPULACIJE.
    NIJE TA BEZ RAZLOGA SMENJENA TO JE ZELENOVICEVA PULENKA A SVE OVO NJIHOVO ZAJEDNICKO MASLO

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.