Traži se veštačenje snimka napada na novinarke Pinka

U petak počinje suđenje zbog incidenta na protestu Dveri

Ostavite komentar


  1. Činjenično stanje je da su novinarke fizički napadnute i za to napadač TREBA da bude kažnjen po zakonu…opet se manipuliše javnim mnjenjem na žalost svih nas….pa ljudi moji onaj ne srećan policajac na utakmici što je dobio baklju usta pored svih snimaka,video dokaza ispalo je da je to sam sebi uradio???A da ne pominjem Tatona"koji je sam skočio "i preminuo od povreda….ovo što nam se dešava je NE DOPUSTIVO DNO DNA!!!!

  2. Naravno da kao svaki normalan čovek uopšte ne gledam gebelsoviziju zvanu Pink,ali tog dana me je pozvao prijatelj i rekao mi da se prebacim na taj kanal,jer upravo ponavljaju snimak navodnog napada na novinarke.Gledao sam skoro čitav sat ponavljanje snimka i nikako nisam mogao da vidim ni jedan udarac koji su navodno dobile ove jadnice,samo se vidi jedan pokušaj ali bez kontakta.I onda veliki predsednik ode u bolnicu i tamo izjavi još jednu u nizu velikih laži,a one jadne kao da su na samrti.Naravno gledaoci te lažovizije se bombarduju izjavama koje idu uz snimak, raznoraznih režimskih slugu i više veruju njima nego svojim očima.Ova vlast se zasniva na lažima i pljačkama ovog jadnog naroda i ne vidi se kraj ovog zla.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.