BLOG Treći dan sednice Skupštine Srbije – Monarhista vlastima poručio da otvore zoo-vrt, Ristić drži kačket podrške Trampu, litijum ponovo tema (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ne treba dopustiti da se opstruiše rasprava o Svesrpskoj Deklaraciji, to neprijateljima Srbije i te kako odgovara.

  2. Odluka Hrvatske da proglasi crnogorske političare nepoželjnima zbog izglasavanja Rezolucije o genocidu pokazuje da Hrvatska nije spremna da se suoči sa svojom mračnom prošlošću. Umesto da podrži napore Crne Gore u priznavanju istorijskih činjenica, Hrvatska je izabrala put cenzure i politizacije.

  3. Hrvatska ovom odlukom šalje pogrešnu poruku – da je važnije sakriti istinu nego se suočiti sa njom. Rezolucija o genocidu je pokušaj Crne Gore da oda počast žrtvama i prizna istorijske činjenice, a Hrvatska bi trebala to da podrži umesto da sankcioniše one koji se bore za pravdu.

  4. Au mali treba krivično da odgovara za ovo lupetanja bez presedana.Sprema nam se Grčki scenario.

  5. Kako mali prica da smo u svetskom vrhu ekonomije ajde kad 10% stanovnistva srbiji gladuje, bg ako je srbija onda je mnoho i od ovog vuckovog piona uzas

  6. Šta ovaj Vućićev batler,na mestu premjera truća..40% Srbije radi za 500 evra..i još 30%za 700 evra

  7. Gledam direktan prenos iz Skupštin i ovog trenutka (13:16) govori Miloš Vučević. Čovek ušao u lingvističke rasprave i ustvrdio da je pogrešno govoriti bosanski Srbi, hrvatski Srbi, kosovski Srbi, itd. već da je pravilno Srbi is Bosne, Srbi iz Hrvatske, Srbi sa Kosova. Čovek je potpuno u pravu, a to je isključivo zbog oblika glave koji podseća na kokošije jaje …. uh, greška, izvinjavam se … podseća na jaje od kokoške.

  8. @Ime Ma ti mislis da i on zna kako se zove? Ja sam ubedjen da ti ljudi ni slova ne perpoznaju, nego iskopiraju sto im ovi posalju. Ajde, reci mi realno, ko bi sa dva grama mozga i sa dva razreda skole pristao da pise ovakve komentare, da stoji iza njih svojim imenom? Njihovi komentari su na nivou poluretardirane osobe, cak mislim da bi se i takva osoba vise potrudila da to sto pokusa da napise i kaze ima nekakvog smisla i neku poentu. Degeni koji ne kapiraju da im se najveci neprijatelj nalazi u sopstvenoj glavi. Srbija i ima neprijatelje bas zbog toga sto joj je dobar deo stanovnistva poput njega zatucan, instruiran i zaveden. Ko bi jos voleo da sa takvim narodom ima ikakve odnose na nekom normalnom nivou?

  9. „13.25 – Poslanik Narodnog pokreta Srbije Žarko Ristić na skupštinskoj klupi ispred sebe drži kačket sa natpisom „Make America great again““

    Kakva sramota, kakva idiotija unositi unutrašnjepolitičke slogane iz inostranstva u najvišu instituciju republike Srbije…

    Sem toga – nema veće idiotije od javne podrške jednoj polit. strani u unutrašnje političkom sukobu jedne strane zemlje, generalno.

    Brnabić je morala da reaguje.

  10. Mislim da je sazrelo da se petorazredni glumci prvo lepo zamole da svi do jednog napuste zdanje nekada u davnini narodne a sada ko zna čije skupštine i da se prostor dezinfikuje, deratizuje i dalje pripremi za „ubitačni“ rad 50-ak najmudrijih srpskih glava za spas i goli biološki opstanak ovog društva. Za prelaznu fazu od par godina čupanja sa dna pa dalje da vidimo gde ćemo, kako ćemo i sa kim ćemo kao prava država.

  11. Vučević je podigao sebi spomenik u NS sa izgradnjom podzemnih garaža u centru. Rezultat: puca Banovina, Tanurdžićeva palata, Katedrala…a koliko je naružen cetar nekadašnje Srpske Atine je vidljivo na svakom koraku. Nagrađen je mestom Premijera da posle NS devastira celu Srbiju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.