Tri člana Programskog saveta RTV: Skandalozno i lažno izveštanje o studentskom protestu

Ostavite komentar


  1. Koliko se ja razumem u hekleraj, gospođa AĐB je dala ostavku u programskom savetu RTV kada je bila Predsednica tog tela, a na osnovu čega još boravi u tom telu, baš se pitam. Dok je bila Predsednica, članovi nisu samostalno istupali i izlagali svoje negativno miščkenje. Šta je ovo troje navelo za samostalni nastup? Sigurno nije briga za studente, već ispoljavanje politikantskog delovanja unutar programskog saveta. Pomenuti se nisu javljali kada su napadane novinarke od strane Bpškovik akivista, kada su huligani koji sebe nazivaju PUF uneli električnu testeru u RTS. Verovatno za to ne bi imali nikakav benefit, samo moguću grdnju što podržavaju opozicione „protivnike“-

    1. Slažem se ! To je sve Đilasovska, Obradovićevska, Jeremićevska, Šolakovska, pod okriljem soldateske propaganda !

  2. Bravo za hrabrost i čestitost! Koliko god mislili da je ovo društvo potonulo najniže moguće, uvek će postojati ljudi koji će uočiti i ceniti ovakve gestove. Hvala vam, i samo hrabro!

  3. Čestitamo na hrabrosti i poštenju. Možda će još neki skupiti hrabrost da se na vas ugledaju, posebno ovi jadnici sa RTS-a

  4. @Mirko Stojanović,@bgd: O kakvoj hrabrosti Vi govorite. Kada je ADB bila Predsednica programskog saveta niko od članova tog saveta nije mogao da iznosi svoje neslaganje niti da javno iznosi protivljenje tj izdvojene lične stavove. Kada je podnela ostavku, ne znam onda kako je mogla ostati u programskom savetu, onda je počela sa političkim delovamjem.

    1. A znaš li da u SAD-u na svakih 10 sekundi pogine jedan perač prozora ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.