Tri datuma u opticaju za održavanje parlamentarnih izbora

Ostavite komentar


    1. Slazem se. Nakon brljotina koje su napravili tokom epidemije mislim da Vucicu apsolutno odgovara bojkot. To je, u novim okolnostima, jedini izvestan i siguran nacin da dobije ogromnu vecinu na svim nivoima.Medjunarodna zajednica ce uvaziti takve izbore. Misljenja dela domace javnosti i opozicije ga ne interesuji. U ova vremena smo videli sta znaci apsolutna moc u rukama jednog coveka. Verujem da bi izlaznost bila velika ako bi opozicija ubedila gradjane da masovno izadju na izbore. Vucic je vec dao motiv svojim (ne)delima.

    2. Haha Mali zuti a ima Vas stvarno jako Malo…
      Saka jada max.2 ,5 posto.A sad kod Djikia za 10 eurica.

  1. Bice 100% za vodju i pokazace se sav besmisao kvazi-demokratije. Ovakva medijska agresija nije zabelezena u skorijoj istoriji Evrope. Drzava Srbija krupnim koracima ide u rikverc. Bojkot svim srcem!

    1. Apsolut o se slazem, izbori ce samo biti nastavak ovog scenarija. Jedini nacin da izgubi je da se ne kandiduje. A za glasanje mase pod krilaticom „nije mu lako“ nemam komentar, jer valjda normalan covek odmah vidi da predsednik nije lak posao.

      1. Moraa bojkot jer se još nismo nakupili za cenzusaru – tuganjac 🙁

      2. Mi vec vidime sve apsurde te sdemokratije. Sta vredi ako je mi vidimo, ako se medjunarodna zajednica pravi da je ne vidi.

        1. Izbori? Sada? Bitni samo plitkoumnim priučenim „srtučnjacima“ svih profila, mogućih. Sram vas bilo. Pročitani ste. Neće proći, ovoga puta. Podcenili ste one koji misle. Još jednom: sram vas sve bilo! Neznalice, lezileboviću, koristoljubivi škartu. Knjige u ruke, pa malo izučavajte, i učite, učite, učite, ali ne id svojih idola.

    2. Tačn je da će biti 100% za Vođu, zbog tebe i takvih kao ti, koji „nisu članovi SNS“.
      Ali tog dana opozicija neće biti pregažena jer neće ni učestvovati, a sav besmisao Vučićeve kvazi-demokratije vidimo već punih osam godina, ušli smo u devetu.
      Ali šta ćeš tačno TI dobiti tog dana? Bolju platu? Šefovsko mesto? Ili samo sendvič, sokić i besplatnu vožnju autobusom na miting prethodnog dana gde ćeš oduševljeno klicati mudroj politici i veličanstvenim uspesima Vođe?

  2. Toga dana ce definitivno opozicija biti pregazena i bacena na djubriste istorije -cenzus NECE proci niko ko je od 5 oktobra unakazio i opljackao moju Srbiju.Iako nisam clan SNS respekt za predsednika sta je uradio.I tacka .

    1. Gago Gago jel to pricas za one koji su ozidali Hram vratili deviznu stednju ,povratili postu ,ozidali Arenu ,a cenu litra mleka priblizili litru goriva , jel za one sto nam ukinuli vize ili za one druge gde je benzin prodavan na flase ,gde je Siptar i kum imali znacke DB ,a radnje bile ko da unutra krece ,

    2. I meni je žao, zbog Vas i vama sličnih, što je bio 5.oktobar. Trebalo ja da Sloba, Šešelj , Toma, Dačić i VUčić vladaju do dan danas. Srbija bi bila crna rupa Evrope i dalje, sa platama od 120-200 EUR, sa masakriranom demokratijom, hiljadama ubistava zbog kriminala, firmama koje kao sve rade, radnici dolaze na posao, plate kasne po 3 godine (sada bi verovatno i po 10ak godina kasnile,), Kosovo bi bilo isto gde i sada u odnosu na Srbiju, vize za EU nikada ne bi dobili…. Jedina dobra stvar bi bila što bi migranti u širokom luku zaobilazili Srbiju jer kroz nju tek ne bi mogli ući u EU! Sva inteligencija bi odavno otišla iz Srbije (i ovo malo što je ostalo) i ostali bi starci i socijalistički radikalni naprednjaci… Marko Milošević bi bio prestolonaslednik, a Toma i Vučko nosači gajbica sa pivom.. Istina, sa veelikim stanovima i puno para.

      1. Djilas nikad ne bi uzo 25 milijuna evrića – to mi najteže pada od svega pobrojanog 🙁

        1. Ne pada ti tesko za GIM, za Kopernikus gde je otislo 200 milona evra. To je samo vrh ledenog brega. Bote.

      1. Jasno je da je bot. Ali zasto Vi, i Vama slicni ne ignorisete botovske komentare i/ili napisete nesto smisleno, a ne “botu, idi po sendvic” komentare. Ovim se nicim ne razlikujete od njih, a mi valjda, zelimo da predstavljamo onu drugu, lepsu, pozitivniju, i bolju Srbiju.
        Ukratko, dosadni ste svi sa vasim anti-botovskim komentarima, koliko i botovi SNS-a.

  3. Pod uslovom da psihicki skroz ne pukne i ne zaglavi u Lazi, na dobrom je putu, a mozda i zakaci Kovid?

  4. Po meni je najispravnija analiza Djordja Vukadinovica. Po njemu ce Vucic dobiti izbore ako ih dobije, ali sa druge strane ce ih izgubiti ako ih izgubi.

  5. Kako ce biti izbori sa maskama, moze da glasa ko god hoce onda! Ili da skida maske pa de se jos vise kontaminira! Da su pametni stariji sugradjani pa da iskuliraju izbore…. Jer kazu ovo ce da traje par godina…

    1. Neće moći da bidne ni protesta – ugasiće se slabodarski plamen 🙁

  6. Uzrok i posledica
    – od 65+ drze zatvorene zato sto su od januara pa do polovine marta aktivisti SNS prvo kod njih islo po sigurne glasove. A korona (koja je pravo ime dobila tek polovinom februara) se kod nas pojavila jos krajem januara.
    – Plus sto su napredni idioti sve do polovine marta drzali predizborne mitinge i skupljali glasove za partnerske i kojekave „opozicione“ stranke.
    – Zakljucak ko je, i kako, doprineo sirenju virusa korona na ovim prostorima nije tesko izvuci.

  7. Ako Vučić oslobodi medija i od Rističevića će izgubiti na izborima, jer ovaj nije lopov. U slučaju da ne oslobodi medije izvori se ne važe i moraće da se ponište. Pa ponovo, nanovo… Da da…
    P.Sajdžo 2020

  8. Ako Vučić oslobodi medije i od Rističevića će izgubiti na izborima, jer ovaj nije lopov. U slučaju da ne oslobodi medije izvori se ne važe i moraće da se ponište. Pa ponovo, nanovo… Da da…
    P.Sajdžo 2020

  9. Apsolutni favort zmaci mi sto do sada nismo glasali a evo ja bar poznajem njih 70 koji nisu glasali i govorili ma svi su isti sad ce izaci da podrze bojkot ili neku normaalnu opoziciju tako da nemoze da vlast racuna na nase glasove a sigurno pre jeseni necemo moci van tako da ima ce nas jos nezadovoljnih

  10. Kad pročitam Šapić, protera me.
    Razlog je iz ličnog iskustva, ako se to uopšte može nazvati „iskustvom“.

  11. Izbori – odmah , samo za članove SNS-ovaca a mi ostajemo u „samoizolaciji“! Valjda će „respiratonosač“ pobediti…za naše „dobro“ !
    Bot-ovi , ja sam „vaš“ , unapred blagodarim na pozitivnim reagovanjima!
    Će mi date sendvič i sok?

  12. Boban Stojanović! Umislio dečko da je politički analitičar i tresss… Lupi i ostade živ! Završio FPN? Kakvi su profesori onda kad su im najbolji studenti ovakvi? Sačekaćemo izbore, Sačekaćemo i dejstvo mera za oporavak privrede, poredićemo pad BDP-a kod nasi u svetu pa ću vas onda podsetiti na sve vaše gluposti. Od pet nacrta ih ovaca, da ih vi čuvate, tri bi izgubili. Toliko ste sposobni. Kladio bih se da je većina vas još na babinim i dedinim jaslama.

  13. Problem je u tome što, i da se oslobode mediji, i da budu fer izbori, sudeći po ponudi, u Srbiji nema šta da se izabere.Ne zna se ko je od koga grđi. Ogromna većina je po ponuđenim vrednostima na nivou POKS.a, kruna – korona.Srbija je toliko potonula u zaostalost i primitivizam, da joj nema spasa, pa i stoput da se glasa. Poblem je u svesti većine glasača. Što nije odradila crkva, dotukla je Zadruga. Na duže rokove, vidim samo okove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.