Tribina GB 381 otkazana zbog malog broja učesnika

Ostavite komentar


  1. Moj savet Saši Jankoviću i njegovim saradnicima je da se što pre pridruže Savezu za Srbiju. Ne mogu da verujem da su toliko politički slepi,a istovremeno i nerazumno tvrdoglavi, pa ne vide i ne shvataju da samo širok i ujedinjen front slobodoumnih,demokratskih snaga može da se suprotstavi ovom neviđenom zlu koje satire Srbiju punih 6 godina (da ne pričam o svemu onome šta su nam šešeljoidi uradili 90-ih godina).

    1. Kakav Savez? Njih još manje mogu da gledam od SNS, ne zna se ko je veći bandit od te nazovi opozicije do odvratne pozicije. Moraće da iskoči neko novo lice, vredno da se podrži od strane ovog izmučenog naroda. I to lice bi moralo da bude spremno da promeni sistem, prvenstveno bankarski.

    2. Nikako u savez sa Dverima i sličnim desničarima. Saša Janković nema šta da traži sa njima.

    3. Tabloidni i rijaliti nastupi Saveza za Srbiju vredjaju gradjanski i demokratski orijentisane glasace u Srbiji. Dovoljno je pomenuti najnoviju kampanju Saveza za Srbiju: Stop krvavim košuljama. Ionako već politički degradiran Borko Stefanović postao je glavna zvezda rijalitija, a učesnici u ovoj skandaloznoj kampanji ukućani Velikog brata. Neka, hvala. Ostaćemo Pokret slobodnih gradjana. Doćiće i vreme ozbiljnih, a ne rijaliti političara u Srbiji.

    4. Apsolutno ste u pravu .Logično bi bilo da uđu u Savez .Ako ne uđu stvar je jasna : amaterizam ili sindrom trojanskog konja

  2. И шта је наравученије? Да због недостатка медијских слобода нико није чуо за 381! И да, наравно, нико не зна да се и Сунце врти око 381!
    Коме је више до слободе медија? Власницима медија? Па да ли би они плаћали своје запослене, ако им ови, својим „делањем“, не би пунили рачуне? Наравно НЕ! Дакле медијима је циљ да напуне рачуне својих послодаваца, а колико у пуњењу рачуна имају удела они који се надају да буду информисани, а колико они који би неког да слажу? 1:100, 1:1000 или још више, чик нека нас неко информише. Пре ће бити да ће неко добро платити да нас слажу! Док се медији финансирају од некаквих „инвеститора“ и свакаквих наручиоца, а не од конзумената, „слобода медија“ неће бити уопште интересантна тема, осим онима који чине „прсте једне руке“! Ко се брине за рад проститутки и дилера наркотика? Па углавном газде, макрои и понеки перверзни конзумент, онако крадом… Кад би сви медији некако нестали, ко би приметио? Газде, маркетинг-спинери и по који перверзни конзумент, зар не?

  3. Ovde se ne radi o tribini, vec o razgovoru novinara o predlogu GB 381 u vezi sa medijima. Posto su novinari podbacili, razgovor je otkazan.

  4. Moja saznanja su da nine u pitanju tribina ,vec okrugli sto na temu rasprave 32.tacke za budućnost slobodnih medija!
    „Strah je bele boje“

    1. U pitanju je multirkulturalnost, na koju su dobri ljudi ponosni. Ne trudi se, ne možeš ti to shvatiti.

  5. Šta građani misle o ovom pokretu kao i o njegovim tvorcima jasno i glasno su rekli večeras bojkotujući skup, pa se pitam da li ih je sramota da se više uopšte pojavljuju.

    1. Poštovana,
      Ovo je bio stručni skup zatvorenog tipa. Na njega su došli ozbiljni urednici agencijskih kuća, tj. agencijski novinari, a ne službeni novinari sns ili nekih opozicionih grupacija. Vaše nerazumevanje razlike izmedju stručnog skupa koji je stručna rasprava programa Pokreta slobodnh gradjana za osvajanje medijske slobode od rialiti kampanje lidera bez stranke i glasača vas je i opredelila. Upravo ste tamo gde i pripadate. Razumem vas i žalim, jer ste žrtva političke manipulacije glasačima koji medije koriste kao oružje svoje politike.

  6. „e moj saša….“ lepo reče ona pesma stara 🙂 . Elem nadam se da mu je sad jasno da će ovako sam samo da odvuče 2-3% glasova i pomogne vučiću.

  7. Nadam se da vide i sami koliko podrske njihov program ima, Jankovic se zaneo od predsednickih izbora da je bitan faktor

    1. Vaša leksika je već govor mržnje koji izmedju ostalog podrazumeva da ne koristite pežorativne izraze, što leksema „mučenici“ svakao jeste. Ja cu reći da bi trebalo malo da poradite na komunikaciji, umesto da Vam kažem da ste nepismeni i nekulturni. Eto, u tome je razlika!!!!

  8. Pokret Slobodnih građana ima daleko bolji program od onoga što je program Saveza za Srbiju. Gdin. Janković i Građ.blok 381 nude daleko realnija politička rešenja ne samo za kosovski problem već i za sve drugo. Nikako se ne sme ulaziti u predizbornu koaliciju sa Savezom za Srbiju. Jer,građanska levica nikad ne bi glasala za Savez čiji su članovi Dveri i Dss. Izuzetno bi bilo korisno kada bi došlo do predizborne saradnje Psg-a i pokreta „Ne davimo Beograd“. Time bi znatno porasle šanse da GB381 pređe cenzus i nađe se u parlamentu. Naravno,sve to u slučaju da se neki novi izbori ne bojkotuju.

  9. Nista nema od opoyicionih saveza. Nista nema ni od Saveza za Srbiju, niti od Gradjanskog bloka 381, jedina prava, ideoloski cista opozicija je Nova stranka, njihov program i Zoran Zivkovic. Dosledan, nece sa Stamatovicem, Risticem, Obradovicem, a nece ni sa nesposobnim i prevrtljiv Jankovicem. Jedini nikada, ali niakda, nije saradjivao sa Vucicem, Dacicem, niti neko od njegovih. Dakle, samo i jedino NOVA stranka.

Ostavite komentar


Politika

Srbija "zarobljena u topolom zagrljaju" sa Rusijom: Sagovornici Danasa o neuvođenju sankcija Rusiji i Severnoj Koreji 10

Srbija „zarobljena u topolom zagrljaju“ sa Rusijom: Sagovornici Danasa o neuvođenju sankcija Rusiji i Severnoj Koreji

Zvanični Beograd još jednom nije uskladio svoju spoljnu politiku sa Evropskom unijom jer nije prihvatio poslednji paket sankcija Rusiji i Severnoj Koreji, dok su sve druge zemlje kandidati za članstvo u EU to uradile. Sagovornici Danasa smatraju da to pokazuje odustajanje Srbije od evropskog puta, dok istovremeno ostaje u "zagrljaju autoritarnih vlasti u Moskvi".

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.