Trifkovič: Rešavanje KiM da se vrati u ruke UN

Ostavite komentar


  1. Nepopravljiva šteta je napravljena pomeranjem dijaloga iz UN u EU. Tadašnja vlast je sama sebi i Srbiji pucala u noge. Albanskoj strani sada nije u interesu da se bilo šta menja u pogledu formata razgovora, s obzirom da njihova nekooperativnost nema nikakvih posledica.

  2. G-Trifkovic prica rusku zvanicnu pricu za Kosovo. Poredjenje sa Cecenijom je netacna izmisljotina, jer su rusi tamo vojno porazili pobunjenike, pa pregovarali. Sve ostalo, EU je slaba a Amerika je neprijatelj sa kojim Srbija treba da se bori do konacne pobede, je ruski recept kako da nestanemo. Zalosna prica za nas iz Moskve.

  3. Prica kako je prebacivanje problema KiM u EU „neoprostiva greska zute bande“ i sl. je brutalna propagandna manipulacija AV. Tu navodn gresku moze u svakom momntu da ispravi – ako sme da udje u konfrontaciju sa SAD i EU. Neka ne ide vise u Brisel i gotovo. Ali on to naravno niti sme niti zeli ali mu jos jedna laz dobro dodje da drugima pripise svoje neuspehe. A istina da je Kosovo izgubkjno 90-ih j naravno daleko od njegove (njihove) opskurno pervertirane percepcije

  4. Evo i Dragana se pojavila takoreći niotkuda i dala precizniju analizu nego svi postojeći “političari” u Srbiji. A tek Vučić koji trtomudi u svojim veleizdajničkom monolozima…… Aman čoveče, stvari su jasne, pročitaj Draganinu izjavu. Predaješ teritoriju u miru….. ej bre….. Telo će u zatvor, ali gde će ti duša veleveleizdajniče!

  5. Kakva utopija, „…sigurno ima onih sa kojima možemo da se dogovorimo…“
    Prošlo je vreme kada su srpski i cernogorski zetovi albanskog porekla vodili politiku na Kosovu. Možda očekujete da ćete i za povratak Jadranskog More naći takve sa kojime možete da se dogovorite…

  6. Ne znam zasto lazes, Albanci su punili sve obaveze sem status opstinama sa Srpskom vecinom, isto su uradili i Srbija nije ispunila dve stvari jedan energetiku i druga je da svaka strana prizna dokumentacije koje se daje od suprotne strane. Tako da ne lazi.

  7. Dragi srbi, vi ste izgubili kosovo ratom, prica se sad na miru ali nikada se vise nece pricati o statusu kosova.
    Da je kosovo nezavisno to znaju sada i mala deca ali kalo bi vi drugacije da se docepate vlasti ako ne bi ste rekli nesto o kosovu! Lazete narod, nemate pojma kako je na kosovu, zivi se i radi kao najbolje, postuju se svi gradjani isto, dodjite oa videcete.
    A sta se tice sagovornika sa kosova da ce biti nekoga da ce napraviti sporazum oko statusa to mozes zaboraviti, takvog kosovara nema.
    Vi biste zeleli da se vrati kosovoska problematika na UN, I to mozete zaboraviti, mi nismo clanica un sta cemo tamo, po un rezoluciji jeste da postoji pravo za nezavisnost kosova i to je MSP potvrdio sve drugo nema i nece imati smisla

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.