Trifunović: Bojkot proglašavamo 19. septembra ukoliko ne dođe do obavezujućeg sporazuma

Ostavite komentar


  1. Sa srecnom vam bilo. Ja izlazim i crtam cica glisu ukoliko se ne pojavi neka ozbiljna opoziciona SNAGA.

  2. Do pre mesec dana su me prozivali zbog toga što ne izlazim na glasanje.sad me ti isti smatraju za neprijatelja ako izadjem na glasanje.A sam bojkot je sličan mom bojkotu meča ,ja protiv Djokovića.Nemam šansi pa bojkotujem.Ili tražim da on prizna poraz bez igre…

    1. Vidim da ti je mozak ispran od strane režima a da nisi ni svestan te činjenice. Zaboravljaš da su takvi budući izbori teška farsa i da predstavljaju sve suprotno elementarnim principima demokratije

  3. Nesinhronizovani ste, nemate tri predstave u životu i još od politike pravite cirkus. Cirkus možeš da praviš na filmovima! Bruko i sramoto!

  4. Izbori nisu neki izszov utskmica naših i njihovih nego brojanje glssova nakon sneprekidne debate u medijima sa nacionalnim frekvencijama.
    Ako su mediji nekima nefostupni onda logično ti neće na to besmisleno brojanje.

  5. Ovo je čist mazohizam, s obzirom da vlast već mesecima ima šansu, a ne pokazuje ni ‘gram’ dobre volje da nešto promeni. Čak i da dođe do tog ‘obavezujućeg sporazuma’, koji je rok da se isti sprovede? Možda 3 meseca pred izbore?! Odavno je kasno, a to bi bilo suludo i potpuno neprihvatljivo!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.