Trifunović: Izlazak na izbore da ne dozvolimo da preuzmu kompletnu vlast

Ostavite komentar


  1. Mislio sam da na blatnjavoj političkoj sceni nema i ne
    može biti bahatijih i primitivnijih, nedoslednijih i neuravnoteženijih ,bezobraznijih i nevaspitanijih nego što su razni babići, rističevići, martinovići, vesići, orlići i njima slični, ali sergej trifunović je na dobrom putu i s ogromnim šansama da me u tome razuveri.

    1. Samo kada bi odgovorio, koliko je puta bio u prekršajni sudu, dok je bio na zvezdari, znali bi ste dragi sugrađani koliko je sati.

  2. Trifunoviću ideš mečki na rupu. Ako stvarno pripadaš opoziciji zgaziće te vučić kao mrava, ako pak izlaziš na izbore radi poslaničke plate i ostalih privilegija udeš mu pravo u zagrljaji pridružuješ se ostalim botovima.

  3. Ako uđe u svinjac, a šef kaže da hoće, osećaće se kao kod kuće. Kavački će onda moći da SerGejevo ponašanje koristi kao negativan primer i za pljuvanje po protivnicima.

  4. Gledajuci veceras Sergeja setih se Bidze,Rake i ekipe koja je umela u parlamentu i da zapeva…i da se zagrli!Sergejcic je na pravom putu da se u buducem parlamentu zagrli sa Djukom i Orlicem i da zapeva…i da se zagrli!Narode…srpski,boranijo…luku,praziluku!

  5. kako se njegovo ponasanje razlikujeod vucicevog. ko je gledao juce “utisak nedelje“ video bi istog vucica ali sa prezimenom trifunovic. ono bacakanje ono glumljene ona vika i dreka su slikai prilika “malog“ vucica

  6. Ono sinoć je bio “ Hit tvit“, a ne “ Utisak nedelje“. A bio je simpatican mladić.

  7. Radulović u Utisku nedelje „detoksirao „Sergeja!!

  8. Ako sam do sinoćnjeg „Utiska“ još imao nekih rezervi da li trwb qili ne treba izlaziti na glasanje, smešni „argumenti“ Trifunovića i Radulovića, a još više Trifunovićevo ponašanje potpuno izbezumljenog i neuračunljivog čoveka, su me potpuno, apsolutno i stoprocentno ubedili da NE treba izlaziti.
    Jedina promena koju će Trifunović doneti je da će Skupština postati toliko ozbiljna konkurencija Farmi i Parovima, da će snimci „debata“ iz Skupštine morati da se emituju samo posle ponoći. Što će biti veliki dobitak!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.