Trifunović: Na teror huligana odgovoriti silom

Ostavite komentar


  1. bravo Sergej, samo direktno i u glavu. Tu smo mi 65+ da potpomognemo.

  2. Kako niko nije zaustavio tenkove cvecem ??? Na trgu tijaenmen covek je sam bez cveca zaustavio citavu kolonu tenkova Priseti se malo momce zaboravni…….

    1. Zaustavio? Pa nisam baš siguran…, možda samo usporio na par sekundi. Kako se beše završilo to okupljanje „dece cveća“ na Tjenanmenu?

  3. Tačno tako.
    Ovo je jedan od onih trenutaka kad je čovek pred izborom: ili će se dignuti i nešto lično učiniti da prestane teror, ili će teror trpeti do kraja života jer teror nikad ne prestaje sam od sebe, a ako mu se niko ne usprotivi, postaje sve jači!

  4. Potvrdjuje se ona narodna “Riba smrdi od glave“ na zalost.Predsednik izjavljuje da bakljadu nije organizovala SNS a da li je clan SNS-a Djukanovic koji leci svoje komplekse vredjajuci druge koji su vredniji od njega i koji je u Parlamentu izjavio da ce baklje paliti na terasi svog stana.Slazem se sa gospodinom Trifunovicem da treba pokazati zube jer ovo sto se desava u Srbiji je prevazislo svaku meru.Na sta lici Parlament u kojem Premijerka vredja poslanika koji je na daleko visem intelektualnom nivou od nje,od skora clanica SNS -a samo iz ljubavi prema udobnoj fotelji i funkciji koju obavlja.Treba pomenuti i Predsednika koji se od jutra do mraka pojavljuje na televizijama sa nacionalnom frenkvencijom koje su pod njegovom kontrolom i koji nikada ne propusti da uvredi opoziciju na nacin na koji ne radi ni jedan predsednik uredjene pravne drzave sto naravno nije Srbija.Ne lupaju u serpe zato sto se ne slazu sa merama koje su donesene povodom koronavirusa kako je izjavila tv Prva nego lupaju zbog diktature koja je na sceni danas u Srbiji.Lupaju u serpe ,sto je njihovo pravo ,jer zele uredjenu pravnu drzavu Srbiju a ne ovu kakva je danas.

  5. Pa ti si komšinicu, staroj gospodi pretio razglasom 250 vati. Grešim li?

  6. Dovoljno sam mator da ne ocekujem „macevanje“ nizim stopama doprinosa zahvatanja iz zarada,temeljnim programom izrade socijalnih karti,donosenjem platnih razreda,ukidanjem partokratije i stvarnim favorizovanjem strucnosti iznad politike, reformske poteze i primenu istih u poreskoj politici,obracun sa radom „na crno“…ne,ovde se obracuni svode na plemenske mitinge i kontramitinge i na uvlacenje dece u prljave kampanje sve dok deca „ne porastu i osamostale se“ kao u slucajevima Seselj,Nikolic,Krkobabic,uskoro Dacic….

  7. Ovo je baš bezveze…sada jedna strana „vrši teror“, a druga ne. Pa za nekoga je teror i kada lupaju u šerpe i sviraju u trube ispod prozora gde spava mala beba, ne obazirući se na to.

    1. Kako te Dare nije sramota, da se krijes iza bebe.Kazi hrabro,kupio me AV.

      1. U pravu je….. Koje, bre, serpice….. Ovo je poziv na oruzanu pobunu….. Dzon Adams mladji, Predsedik SAD govoreci o ukidanju ropstva 12 godina pre gradjanskog rata je izjavio da ako nacija treba proci kroz pakao tog sukoba, i ako nema alternative, onda neka bude rat…… SNS je objavio RAT naciji, pa neka bude……

      2. A ko je tebe kupimo magarče ja nisam ni u jednoj stranci nikad bio a kad vidim Đilasa i ove njegove klošare dođe mi da dođem na njihov skup i sve ih podacima jer su lopovi i ne samo to nego nemaju veze sa politikom

      3. mene nije kupio. Samo me sramota što sam Srbin kad vidim opoziciju kako divlja. Vlast nije idealna, ali nekako gura Vučić sa ovom boranijom od ministara. Możda nije u rangu Cara Lazara i ostalih voždova do današnjih dana, međutim od Vučića danas boljeg političara srbi nemaju.

  8. Žao mi je što nisam iz Beograda. Bez razmišljanja bi otišao tamo da dam podršku čoveku čiju decu maltretira ova vladajuća banda.

  9. Samo Trifunovic da se ne javlja, covek koji zene naziva pogrdnim imenima nije komnpetentan da da bilo kakav komentar.

  10. Svaki komentar na bilo koju izjavu Sergeja Trifunovića, je suvišan.

  11. O kakvim to huliganima govori Sergej Trifunović, a da sebe nije stavio na prvo mesto. Pa ti si komšinici, staroj gospodi pretio razglasom 250 vati

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.