Trifunović predao pismo za poslanike SNS: Glasali ste protiv dece

Ostavite komentar


  1. Trifunović je prolupao načisto dotakao je samo dno dna! Opet laže građane naše zemlje.

      1. Slagao je da deca ne mogu da se leče u inostranstvu. Istina je da mogu, i da se već leče i da postoji budžet za to. Za vreme DS nije bilo te stavke u budžetu, jer nije bilo para. A para nije bilo delom jer su nesposobni, a delom jer su krali. Naravno, ni sada nema za svu decu i ne znam da li bi bilo i kada bi uštedeli na drugom mestu. Ipak, veliki minu za ovu vlast je izdvajanje novca za neke gluposti, a koji je mogao da se iskoristi za lečenje. Najbolji primer su subvencije za taksiste. Ne da im me bih dao subvencije, nego bi ih pohapsio za remećenje javnog reda i mira. Možete vi da izlazite na proteste, ali ne i da ceo grad ispašta zbog vas. A da ne pričam o bahatosti, nekulturi, nepoštovanju propisa u saobraćaju i ostalim stvarima. Ako vam se ne radi i ne želite da radite na normalan način, nađite drugi posao ili prepustite ljudima kojo to žele da rade. A ova država im još daje novac.

        1. Sto se tice dece , ne znam .Medjutim , pre nekoliko dana citam u novinama apel za pomoc dvema zenama koje treba da idu u Tursku na lecenje , te im je potrebno po 16000 eura . Ja sam za vreme DS-a takodje bio u Turskoj na lecenju , potpuno besplatno! Govorim iz licnog iskustva . Bio sam 2011. godine u februaru .

        2. Dakle ti kažeš da se sva deca u Srbiji mogu lečiti u inostranstvu ako ovde nema uslova za to, pa zašto onda svakodnevno skupljamo pare peko SMS poruka za to…to je grehota i sramota ove zemlje, a ti pokusavas da opravdas politicare koji imaju para da se bahate a za decu nema, stidi se….

    1. Da li si čuo da se snima film o vama koji komentarišete iz javnih ustanova? Gotov si!

    2. vauuuuuu, botići podivljali!
      Sergeju se svašta može zameriti ali stina koju iznosi je neosporna (snimci skupštinskih zasedanja) i neverovatno pogadja ove zlotvore na vlasti!

    3. Sergej jeste kontraverzna licnost, ali je do sada, ne jednom, pokazao koliko je osetljiv na najmladju populaciju. Vas komentar je tipicni botovski i trebalo bi da se stidite.

      1. Vesna,koliko sutra taj isti će da psuje nečiju decu,ili ne dao Bog,naleteti kolima na neko dete.Da Sergej tako brine zaista za decu,pa zar bi našmrkan vozio auto?

        1. Jao bre Ljubisa, odmori se malo. Mnogo se istices, da neces za ministra? Za to je dovoljna I osnovna skola, a toliko si barem zavrsio.

          1. Za njega je dovoljno da ga ljubišga oblajzne bar jednom na dan i on je svoj zadatak obavio. Baš je to malopre odradio.

    4. Crni Dejane, pa pobogu brate, imaš li ti imali stida, srama, ljudskosti, pa ako ne razumeš ono što čitaš, ćuti, niko to neće znati. Ti još kuckaš po tastaturi nesrećo botovska…

    1. „Beba“ potpuno se slažem sa vama , interesuje me kome on može biti simpatičan

    2. Jedu vam se kiseli krastavčići i lepi kanapei u gradskom holu? I dalje muka? Možda ste trudni?

    3. Muka je i meni od Sergeja, ali trebalo bi da prepoznate da (i ovaj put) zastupa pravu stvar. Lojalnost AV-u ili botovski honorar Vas ne opravdava.

    4. Samo zamisli da tvom detetu, bratu, sestri treba lečenje…. A sergej neka nastavi da ti se gadi… tvoje pravo…

    1. Izvinjavam se , ali meni se povraća kad pročitam reč LIDER . Pobogu Slađo zar Ti prihvataš da imaš lidera !! Ako ništa , bar pročitaj Deset Božjih Zapovesti !!

  2. Kako samo jednom coveku ( ako tako mogu nazvati Trifunovica) mogu pasti, na i to malo pameti, ovako sulude i glupe ideje?

  3. vidi, vidi, botovska skupština ovde.. ni reč o tamo nekoj deci, samo loše o Trifunoviću. Vidiš Trifunoviću, nisu samo poslanici “beskarakterni robovi“, takvih je među botovima još više.

    1. Trifunović nema važnost za srpske građane, ali deca imaju. A to vi prodane botovske duše ne razumete.

  4. Al’ su se uskomešali botovi, očigledno je ovo pismo dirnulo Centralu u živac!
    Odgovori botova su standardni, uobičajene uvrede, nikakvo dokazivanje argumentima.
    Jedina razlika je to da kod njih izgleda ponovo važi direktiva potpisivanja kratkim ženskim imenima. Dosad su komentare potpisivali izmišljenim imenima i prezimenima, kao eto, mi smo pošteni i ne krijemo se iza pseudonima, ali izgleda da je neko u Bot Centrali ipak shvatio da time nisu nikoga prevarili.

  5. Bravo gospodine Trifunovicu ! Broj botova koji su odmah graknuli na vas casnicin, nesumnjivo govori koliko ste ih konsternirali.

    1. Nemaju oni sebe, za početak, to su duše koje su se prodale Đavolu i to za zajednički novac koji primaju unutar gradskih ili državnih institucija. Većinom su to ljudi od 30 do 50 godina zaposleni po članskoj karti i za plate od 500 do 1000 evra i još neke sitne privilegije su spremni da pljunu na sve. Najgore od svega što bi se mnogi u ovoj zemlji menjali sa njima.

  6. Kako su se samo organizovali sendvičari, svi u tri-četiri minuta,da bi kao ostavili utisak! O kako ste samo prepoznatljivi i bedni!

    1. Uticaj i dejstvo, nesuvislih parola profesionalnih botova moze se meriti sa psecim izmetancima u parku. To je upravo tako, i mislim da upecatljiviju i slikovitiju formulaciju, tesko mogu jos jednom da ponovim,

      1. Vazno da za emigrante ima para i uslova za zivot.
        Gde su nase porodice,otimacina novorodjene dece….i mnogo toga!!!
        Ne lece se sva deca o trosku drzava u inostranstvu,samo ona deca preko veze stranke.
        Bravo Sergej!!
        BOJKOTOM DO POBEDE!!!

  7. U opštini Surčin su drugi sprat pretvorili u veliku učionicu gde obučavaju botove i članove kako da pojačano lažu, spinuju, komentarišu i napadaju opoziciju i medije Danas i N1. Verovatno je tako u svim opštinama. Treba ošekivati navalu botovskih komentara što se vidi već u današnjem slučaju sa Sergejem.

  8. Poštovaničitapci i komentatori.Ako pkrenete internet i pogledate o čemu se ovde radi shvatićete koju podlost izvodi ovaj čovek.Apsolutno je netačno da se deca danas ne leče u inostranstvu o trošku države, ukoliko u Srbiji nema leka za tu decu.Naravno uskoro će izbori i blaćenje se nastavlja ali vi pametni,pokrenite svoje prstiće,razlistajte događaje putem interneta i videćete svu podlost tvrdnji ovog ljudskog otpada,g.Trifunovića.

    1. Koju podlost Vi plasira9te ovde, vise je dece Sergej, preko svoje fondacije, poslao na lecenje no drzaca! Nije Vas sraota da tako pisete ili ste neobavesteni , Pink, Hepy, Inforer, Kurir ne prenose takve inforacije! Mrak je cudo!

  9. Ovaj put je ovaj čovek u pravu. Na zdravlje dece vladajuća „grupa“ nedovoljno pažnje obraća, a i nedovoljno para obezbedjuje. U dečijim ambulantama su ogromne gužve (nema lekara), osblje je vrlo problematično (valjda ni oni više nemaju živaca), a lično sam gledao Skupštinu kako pet godina (do prošle godine) odbija pomenute predloge opozicije. Inače, o ovm čoveku mislim sve najgore !!!

  10. Kada je Bog stvarao svet i narode, pozove Anđela, pa mu reče ovako:
    Odlučio sam da svakom narodu dam neke vrline koje će ga krasiti i izdvajati od drugih. Stvoriću Kineze kji će biti mudri i vešti, Nemci će biti disciplinovani i pedantni, japanci će biti inovativni i vredni, Francuzi će biti muzikalni i praviće dobra vina, Brazilci će biti veseli i dobri fudbaleri… i tako redom dođe red i na nas i dobri Boga reče: Srbi će biti dobri, pametni i napredni. Gospode Bože izvinite, ali ako mi dopustite moram vas nešto pitati reče Anđeo. Pitaj reče Bog. Pa svim narodima ste dali po dve vrline, a samo srbima tri, zar ne mislite da će ih to učiniti previše dominantnim nad svim ostalim narodima i da će ih ostali smatrati miljenicima Božijim, a oni sebe narodom nebeskim? Vidi Anđele, ti znaš da se moja reč ne poriče, ali da bi bili pravični prema ostalima, ovako ćemo reče Bog: srbima ostaju ove tri vrline, ali će svaki Srbin pojedinačno moći da ima samo dve vrline. Bog reče, Anđeo zapisa i osta reč Božija do dana današnjeg:
    1.Ko je dobar i napredan, ne može da bude pametan.
    2.Ko je pametan i napredan, ne može da bude dobar.
    3.Ko je dobar i pametan, ne može da bude naprednjak.

  11. Kada se radi o nasoj deci, trebalo bi svi politicki subjekti da ostave po strani svoju sujetu i nesuglasicu, da se usmere ka resavanju problema i unapredjenju zivota i obrazovanja nase dece.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.