Trifunović: Režim zloupotrebljava svoju moć uz famoznih 100 evra (VIDEO)

Sergej Trifunović apelovao na građane koji ne žele da podignu 100 evra da taj novac uplate u humanitarne svrhe

Ostavite komentar


        1. Vi bojkotujte i sedite u pasivi i defanzivi i čekajte da padne plafon. Vučić neće pasti od bojkota, a ako mislite da hoće, kažite nam na koji famozan način će to bojkot pripomoći da on padne. Ako mislite da neće imati legitimitet – imaće ga. Ako mislite da će idući put zbog bojkota dati bolje izborne uslove – neće. Ako mislite da će svet da ga natera zbog bojkota da promeni izborne uslove i otvori medije – neće. Dakle, vi ne biste izašli ni u kom slučaju, jer ionako ne izlazite na izbore, pa vam bojkot dobro dođe kao izgovor. Defanziva, kukavićluk, neodgovornost za sopstveni život i život svoje dece. Eto to je bojkot.

          1. Delimicno se slazem ali ste zaboravili da spomenete i ako se izadje na izbore vucic ce biti na vlasti jos 4 godine minimum,nece dati izborne uslove opet i nista se nece promeniti .Dok se opozicija ne ujedini u jednu kolonu nema nista

    1. Usuđuješ se da govoeiš o časti – ti koji si se svojim sugrađankama i sugrađanima nedavno obracao upucujuci im najvulgarnije psovke???!!!Dečko, razmisli…

  1. Tako to ide, da su ti „kolege“ onomad podelili 1000e kako su obećali, vladali bi još 20ak godina, ovih 100£ za još jedan mandat a kakva je opozicija i za više.

    1. Nisam zelela € 100 evra, Ali glasacu za SNS.
      Ja razmislja drugacije odrasla sam I sta ja mogu da ucinim za moju Srbiju a ne obratno.

  2. Pa onda izađete na izbore i daje legitimitet takvoj vlasti. Sve ukazuje da ste se i Vi ugradili, i da neće biti loše za vlast. I opozicija, i vlast. Propala politika nesretnog Čede Jovanovića, postaje i Sergejeva

    1. Sve ste pogrešno shvatili. Ne izlazi se na izbore da se da legitimitet ovoj vlasti, već da se ova vlast sruši ili barem načne kako bi u nekom sledećem turnusu pala. Legitimitet se daje ako se ostaje u defanzivi i pušta da Vučić neometano vlada, kao što je to radio za vreme vanrednog stanja. Kako mislite da bojkotom ne date legitimitet Vučiću? Ko mu neće dati legitimitet zbog bojkota? Međunarodna zajednica? Šalite se. Daće mu legitimitet.

  3. Brankovic,Draskovic,Jankovic,Beli…Trifunovic.Niz je kompletan

  4. Dokle ćete više pljuvati po opoziciji. Ona je onakva kakvu želi Vučić i u šta ulaže sine naše milione i sve raspoložive ljudske resurse. Opozicija nije ni bolj ni lošija nego što smo mi svi pojedinačno. Ona je živo biće koje traži poštovanje i pažnju. Ali što god dobro da uradi vlast će se potruditi da to diskredituje, obesmisli ili marginalizuje. Pogodno tlo su „neverne Tome“ koji navodno sve znaju, ali neznaju kako. To što je Sergej sa PSG izašao na izbore upropastio je ideju bojkota i naivno se nadajući da će sa svojih 3 poslanika (ako ih uopšte i bude) nešto promeniti. NEĆE! Ostaće zapamćen kao čovek koji menja mišljenje i stavove po marudžbini, a kao takav, zna se kome je pogodan.

  5. Ma koga on zloupotrebljava?Nemojte vredjati postene ljude koji znaju koliko I sta mogu da kupe za taj novac,a pritom su svesni koliko I nakoji nacin im svakodnevno uzima,preko nerealnih racua I raznih taksi na komunalne usluge.

  6. Šta sad kukaš!?
    Kukaj ambasadorima zbog koji si pljuno ljude koji su ti verovali!

  7. Kolika huka i halabuka oko „famoznih“ 100 eur sa svih strana. Apsolutno sam uveren da mi nismo toliko bedni „materijom“ koliko duhom i moralom a „deficit materije“ je samo posledica prethodno navedenih oboljenja.

  8. Za ove IZBORE ,kao i za COVID 19 poruka koja vam moze sacuvati zivot je ista OSTANITE KOD KUCE.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.