Trifunović: Vučiću, ušao sam u politiku da bih te poslao na đubrište istorije

Ostavite komentar


      1. Bolje biti budala, koja podrzava Trifunovica, nego beskicmenjak koji podrzava Vucica.

    1. Taj tvoj “Cezar“ je tražio poslovni prostor u Bgd na vodi od ove vlasti,navodno za pozorište, i dobio ga,ali koliko je alav bilo mu malo pa je tražio i da ga opreme a on samo da sedne u direktorsku fotelju,e onda je “Cezar“ dobio šipak, i sad mu kriva vlast zato što je bio alav.Tako da o tih 500 000 evra on može samo da sanja kad se uradi.Nego,zašto on to,lepo,ne prijavi tužiocu,da mu je nudjen mito?

      1. Bravo!! Ušli ste u suštinu Trifunovićevog „političkog“ delovanja. Koja prevara od čoveka, ako se može nazvati čovekom.

  1. Lepo je to sve …..samo ja sam pobegao zbog tih likova oko njega. Poz. Iz Kanade. Ja ne vidim nista sporno u mom komentare! Hvala!

    1. …a ucinak tvog komentara ne vredi ni sendvica utrosenog na tebe…’aj, zar ne mozes vise dati od sebe?

  2. ST na zalost za mene nema kredibilitet…ulicarsko obraćanje potencijalnim biračima…on kao osoba ….ne ne ne

    1. Pa da pokažu da su demokratični, a ne opozicioni, imli bi problem sa oglašivačima.

    1. Onda će morati da zadrži ove majstore zloupotrebe vlasti, sve sa već zadržanim od prethodnih.

  3. Braćo mila Sergej je na jednom mestu skupio očas posla botovske budalaše, potrebno je samo da ih popiše i zamoli dražu za pristup mejlu radi istrage pa da vidimo čija je to bratija.

  4. Naravno ,Bravo za PSG ,a posebno Bravo za Sergeja .
    Sergej , mnogi smo se „navukli “ na politiku , shvativši da je vreme za veliko spremanje Srbije došlo i da čeka nas NORMALNE veliki posao , jer je za đubrište istorije
    Puno kandidata …!?

  5. Gospodine Vi ste na Djubristu zar ne vidite ako ne verujete 26aprila ce te se uveriti ni bednih tri posto nećete dobiti šut karta vam sleduje.

Ostavite komentar


Politika

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom 10

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom

Iz Zeleno-levog fronta saopštil isu da će zajedno sa kolegama iz opozicije tražiti sastanak sa kancelarom Olafom Šolcom u toku njegove posete Srbiji, kako bi mu preneli argumente protiv iskopavanja litijuma u Srbiji, ali i "razgovarali o evropskim integracijama, nedostatku vladavine prava i situaciji nakon izborne krađe koju je Vučić usavršio".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.