Trifunović: Nuđeno mi pola miliona evra za PSG

Ostavite komentar


  1. Pokretu koji bukvalno nema glasace neko je nudio 500000 e
    Covece osvesti se ,vi ne vredite ni 2 banke.

    1. E moj Dragce od kako si se zaposlio u JKP nemogu da verujem sta pises. Sigurno je nudjeno i zasto nebi nudio AV njih 20 po pola miliona to je 10 miliona a on to uzme za 2 sata na otanjenom auto putu . Sta ga kosta da im da da nije prodo dedovinu , bosansku guduru pa mu zao. Ovi su opljackali vise od Kostunice i njegovi 23 sporne privatizacije.

      1. Nemoj da se čudiš Dragčetu, njemu stoji šef iznad glave dok je to pisao a pošto ovaj nema kičmu onda je sve jasno.

    2. Nemojte da potcenjujete uticaj Sergeja Trifunovića – glumca, pre svega na mladu populaciju. Nemojte zaboraviti da je to čovek koji je u je u jednoj emisiji o rijaliti programu izašao sa transparentom da se skupe pare za bolesno dete. U roku od par dana je ceo region sakupio nekoliko miliona evra. Nije Sergej neko ko nema uticaja bez obzira koliko je trenutno velika sranka koju vodi.

    3. Da li je istina to što je rekao Trifunović? Ne znam, a ne znate ni vi. A morali bi da saznamo da živimo u normalnoj zemlji, jer se radi o veoma teškoj optužbi. Optužbi da se u ovoj zemlji vlada na mafijaški način. To što ste napisali ima samo dva objašnjenja. Ili ste GMO radikal ili jednostavno ne znate dovoljno o politici. Tačno je da je PSG još uvek minorna stranka (pokret), ali šteta koju može vlasti da napravi jedna poznata i popularna ličnost, naročito ako je reč o ličnosti koja nema kočnica i ne razmišlja baš mnogo o posledicama, kakav je Sergej Trifunović, može da bude poprilično velika, u nekim okolnostima čak i odlučujuća. Da podsetim na Trifunovićevo priznanje da mu je Vučić kao ministar informisanja, na urgenciju Željka Mitrovića, 1999. godine „završio“ da pobegne iz zemlje i izbegne mobilizaciju. Da je ovo normalna zemlja sva trojica bi zbog završila u zatvoru a Vučićev patriotizam bi pukao kao mehur o sapunice. Ovo je samo jedan od primera zbog koga verujem da PSG „vredi“ tih pola miliona a možda i mnogo više.

      1. E, na ovo moram odgovoriti.Ja sam mu majka i tvrdim da je Sergej tada tražio da izađe iz zemlje da bi otišao na Kanski festival gdje je imao svoj film.I, mislim da previše lažete i izmišljate na tog Sergeja,Zar vas nije strah Boga?

  2. Molim Dragana Djilasa kao najbogatijeg člana opozicije da odvoji 1 milion evra za Sergeja i da se povuče iz politike…Bruka nas gde stigne..

  3. Zašto ste izbrisali moj komentar? Stidite se. Bilo je samo objašnjenje zašto je Vučić potpisao Sergeju izlazak iz zemlje u to vrijeme kada se drugačije nije moglo izaći.Naime, imao je svoj film na Kanskom festivalu , pa je bio osnovni redf da bude kao gklavni glumac u tom filmu na Festivalu

Ostavite komentar


Politika

Milenković: Zapad podržava Vučića u svemu, a on im isporučuje sve što žele 9

Milenković: Zapad podržava Vučića u svemu, a on im isporučuje sve što žele

Politički konsultant Dušan Lj. Milenković ocenjuje za N1 da je država najveći strani plaćenik, jer većina para iz inostranstva ide kroz državne institucije i račune i dosta para je korumpirano, a "kikiriki odlazi u organizacije koje nisu vezane za vlast". Dodaje da je poseta direktora CIA Vilijama Bernsa regionu "izuzetno značajna poseta, došao je u tri žarišne tačke regiona u smislu interesa SAD".

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.