Trifunović: Zašto predsednik Vučić sprečava izručenje Vasileva?

Ostavite komentar


  1. Ovaj Sergej dosadi, u sve se razume i u sve se mesa, cak mu ni gluma ne pomaze da prikrije lazi koje izgovara.

      1. Bolje za zapitaj sta je u poslednjih nekoliko meseci izgovarao a da to nisu bile lazi i budalastine?!

    1. VUCIC DA IMA IMALO POSTENJA NEBI NOVAC GRADJANA SRBIJE DAVAO KRIMINALCU DODIKU. RADI SE O MILIONIMA EURA.TRI GODOINE SUD BIH TRAZI OD BEOGRADA PAPIRE ZA KUPOVINU VILE KOJA JE PREDMET TUZILASTVA BIH. ALI NEDA VUCIC SVOG KRIMINALCA.

    2. E,sad zamisli Sergeja (našmrkanog i pijanog) kao predsednika Srbije u razgovoru s Putininom.“Tebra Putin,jesi za pivdžu ili za crtu“?Šta li bi on razgovarao i sa kojim predsednikom?

      1. Srbiju je upropastila vlast od 2000 godine kada su se unistavale fabrike ds bi se sto jeftinije prodale a neke su unistene da bi se ugasila konkurencija vojska je unistena ispravni tenkovi istopljrni u zelezaru Smederevo Amerikanci je kupili za jedan dolar uzeli celik od tenkova I vratili zelezaru Srbiji tadasnja vlast napunili dzepove parama,nepismeni Zivkovic kupio vinograde u bescenje Sutanovac za tenkkve skuplja dolare Djilas kao gradonacelnik BG-a sami 619 miljons evra na neplaceni pdv I razliku u ceni koja iska u njegovu kasu tolike pare nemoze da drzi u dzepove Tadic uzimao koliko mu treba da prizna kosovo.oktegali svi redom pare za auto put ali nisu ga pravili I Velja svi se bogatili na lopovluk

  2. Šmrkavac pst.Kad budeš narodni poslanik onda jedi lajna, a do tada hrani mačke i pazi da ti di…majstori ne pobegnu.

  3. Cofeku koji je pri vrhu najbogatijih ljudi na Forbsovoj Listi i ja bih dao azil. Nazalost, azil mu je dala Crna Gora gde zivi.
    Sto se tice srpkinje Janglik Shinavatre koja je udata takodje za Srbina nema nikavhih razlog a za izrucenje jer oni su svrgnuti vojnim antiamerickim pucem a uostalom vlada koja je svrgla Shinavatre je prvo sto je uradila priznala R. Kosovo.

  4. PATOLOŠKI SRBOŽDER
    Vučić je patološki uništivač Srbije, koji je stvorio i patološko okruženje koje ga i danas podržava. A ova medicina ćiti, i ako je on takav od samog dolaska na vlast. No glavni pomagači u stvaranju ovolikog zla su mu uzurpirana televizija, sudstvo i nekolicina razvratnih poslanika. Takva televizija mu služi i da oklevetao opoziciju a posle tih kleveta izlazi na potpuno neregularne izbore koje naravno dobija. Opoziciji je strogo zabranjen pristup na tim medijima, jer iznose istinu o kriminalu vlasti. Vučić im od sada mora zabraniti i da sede u tom njegovom (rijalitiju) Narodnoj skupštini. Moraće i da koristi i sud koji već radi po njegovom diktatu, samo kako bi sakrio istinu o svojim zlodelima. U tavom okruženju Vučić je počinio i najveća zverstva srpskom narodu u njegovoj istoriji. I tako je taj razulareni izdajnik kršeći Ustav izvršio i predaju Kosova. Setite se kako je dodelio novi pozivni telefonski broj Kosovu i kako je priznao sva dokumenta Kosova. Setite se i da Kosovo nije bilo država pre njega. Ovo otvaranje granice Srbije prema Makedoniji i Albaniji nije ništa drugo nego stvaranje Velike Albanije na srpskoj teritoriji. A nama Srbima treba lična karta i pasoš da bi otišli u Gračanicu. To ova opozicija ne vidi zbog žudne pohlepe za vlašću. Isti taj Vučić je i opljačkao Srbiju, pa i penzionere. On je i koordinator svih deśavanja u Srbiji, pa i tokova novca, gde su kese tu je i on. Zatim je onako u četiri oka i rasprodao celu Srbiju. Prodao je svo narodno blago Srbije, prodao je čak i pitku vodu. Gde su pare niko ne pominje. Kako je nestalo 38,5 tona zlata iz Bazela i to niko ne pominje. Ko će i kako da vrati dug niko ne pominje. Na kraju je doveo strane investitore koji su otvorili svoja preduzeća da eksploatišu jeftinu srpsku radnu snagu. Tako je stvorio robove koji imaju najniže plate i standard u Evropi. A krije da je svo radno stanovništvo nepovratno otišlo iz Srbije. Srbija danas nema medicinare, stručnjake, nema ni običnih radnika, sve je to pobeglo. Vučuć je od Srbije stvorio pravu pustaru. Sve se ovo dešavalo pod njegovom (šapom).
    Ja nisam uticajan, ali postavljam pitanje ovim drugima. Dali se stide što nisu sprečili jednog ovako primitivnog i izdajnika, klevetnika i evropskog podanika da napravi ovoliku nesreću? Zašto su čekali katastrofu?
    Na kraju, Vučiću, sve se zna, i dosta više tog tvog primitivluka, klevetanja i cinizma, dosadio si nam. Moraš da odgovaraš za počinjeno zlo. Da li ti je to jasno? Jedina tvoja satisfakcija je što tamo nećeš biti sam, imaće vas dosta tamo…
    P. Sajdžo 2020

  5. Leleleeeee… Od kad se to Sergej u sve razume?! Bolje pazi kako voziš, bez žurbe, kako bi svi bili bezbedni. Može čak da razmisli o tome da se vrati glumi. Pamentija i bezbednija opcija.

  6. Meni to liči ma ono staro, Bojko Borisov kao traži izručenje, a AVAV, kao ne da i tako u krug, (aj sad malo ti Bojko, aj sad malo ti Vučko), od izbora do izbora, u Bugarskoj i kod nas!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.