Trinaesti protest Srbija protiv nasilja ide do Republičkog javnog tužilaštva (MAPA)

Ostavite komentar


  1. Dokoni ljudi na ulici umesto da rade nesto istinski da promene ono cime su nezadovoljni.

  2. Kada Zoran Lutovac poziva na proteste, znate da je kraj blizu. Djekna ce na kraju ipak da umre, a Lutovac ce zadati jedan od poslednjih eksera. Za razliku od pocetka protesta, kada je bilo dosta naroda, ovo sada su clanovi gradjanskih stranaka i njihova uza rodbina.

  3. @Sonja, pa istinski radimo na tome da promenimo ovu nakaradnu vlast kojom smo nezadovoljni.
    Ako to niste do sada zaključili znači da vam je dobro.

  4. @Goran Vecina gradjana,glasajuci za aktuelnu Vucicevu vlast, smatra da im je dobro. To je demokratija Značenje reči „demokratija“, grčki (demos – kratos / vladavina naroda).

  5. @Sonja dokona si ti što na radnom mestu pišeš komentare. Zato se na jednu potvrdu poreske čeka 4 meseca, a zašta je zakonski rok 8 radnih dana

Ostavite komentar


Politika

Treba li Vučić da uhapsi Milana Radoičića ili Makron dolazi u Srbiju da prodaje avione i drugu vojnu opremu? 7

Treba li Vučić da uhapsi Milana Radoičića ili Makron dolazi u Srbiju da prodaje avione i drugu vojnu opremu?

Da postoje preduslovi koji moraju da budi ispunjeni da predsednik Fransuske dođe u Srbiju njegova poseta ne bi bila najavljena. Vučiću svakako jeste postavljen uslov da se Milan Radoičić, osumnjičen za organizaciju incidenta u Banjskoj, procesuira, ali je malo verovatno da će do toga doći. Emanuel Makron dolazi da prodaje avione i drugu vojnu opremu, kažu sagovornici Danasa komentarišući izjavu predsednica Evropskog pokreta Srba s KiM Rade Trajković da je hapšenje Milana Radoičića jedan od uslova za posetu predsednika Francuske Emanuela Makrona Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.