Trivan: Rezultati Palaua u zaštiti prirode podsticaj za saradnju

Ostavite komentar


  1. Palau zvanicno ima oko15-16 hiljda stanovnika realno tamo zivi oko 5500 ljudi , ( osrednje Vojvodjansko selo) …zivi od priznanja i ponistavanja priznanja u ovom slucaju , to ima je jedini realni prihoh

    1. ne izdaju dozvole za derivacione MHE, te je naš ministar nedostojan njihovog društva, kao i ministarka građevine.

  2. Ovo je ona izjava kad ne znate šta da kažete a nešto morate pa onda lupite kako oni imaju odličan plan za zaštitu sredine. A taj plan je u stvari „ne radimo ništa“ : ) Ono što se u stvari desilo je da mu je to verovatno vučić rekao da kaže jer će za to najviše da nas kritikuju u EU pošto skoro ništa ne radimo po tom pitanju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.