Trivan: Srbija i Grčka zajedno u borbi za zaštitu životne sredine

Ostavite komentar


  1. Cista demagogija g-dine Trivan. Samo malo prosetajte Srbijom i videcete da je najprljavija u Evropi. Otpad na sve strane po ulicama, gradovima, selima, rekama; divlje deponije, psi lutalice, pseci izmet, rupe po ulicama, polomjena igralista… Kad prodjete pored bilo koje srednje skole svi ucenici puse, nema nepusackog restorana ili poslasticare, kanalizacije idu direktno u reku… A Vi govorite o zivotnoj sredini.

    1. A kvalitet vazduha koji svake zime postaje luksuz? Na svakih 200 metara po jedna mini deponija. Da ne pricamo o rekama koje zatvaraju i drugim zlocinima. Fale nam konkretne akcije, a ne potpisivanje memoranduma i smeskanje ispred kamera. Covek koji je zaduzen za zastitu prirode i ima drzavu iza sebe, mogao bi sa 2 kamiona, dzakovima i par gajbi piva cudo da napravi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.