Trka za premijera: Vučević protiv Brnabić

Lider SNS još nije odlučio ko će biti mandatar za sastav nove vlade

Ostavite komentar


  1. Bitno je , da je poltron ! A da li ce se prezivati Brnabic ili Vucevic , nema veze !!

    1. Mislim da niste upravu,Vucevic je srpski Gebels. Batica je imao turneju po Srbiji nesto pre izbora gde su „morali“ ljudi da idu u domove kultura i slicne sale da im on drzi govore u kojima bi hvalio Vucica 5-10 minuta a potom 2 sata ispirao mozak o tom kako su svi opozicionari izdajnici,strani placenici,tajkuni,pljackasi itd. kao i svi koji misle drugacije, znate vec i sami kakav im je stav o sopstvenom narodu. Na tim skupovima bi on stajao za govornicom i mlatarao rukama dok je narod bukvalno bio nateran da tapse. Tako da ako mene pitate to bice zvano Vucevic je teski psihopata a mozda cak i veci bolesnik od Vucica.

  2. Ovo nema nigde, osvojiš navodno neku većinu i ne sastavljaš vladu dva meseca. Izmišljaš neke razloge kao da postoje dogovori.

  3. Ko jos veruje u ove price. Samo zamajavaju i novinare i narod. Naravno da Vucic od pocetka zna ko ce biti premijer.

    1. Još nije kasno !!!
      Možda se u produžetcima neko uvuče bolje, jače i brže ??
      Najvažnije je biti uvlakač !!!
      A vućević da povuče onu tužbu, vređao je čast i ponos tuženih !!!

  4. Niko ne bi da prizna državu Kosovo, a neko mora. Sns je to obećao centrima moći i sada se kupuje vreme da se pohara Srbija što je više moguće.

  5. Ako ovaj bude premijer,, ondaa bi ona mogla da bude ministarka odbrane, pa da skroz ugasimo…

  6. Umalo me srcka ne strefi kad procitah naslov. Ucini mi se da pice Vucicevic. Onda bi prvi put u zivotu rekao NAPRED ANA.

  7. Niz od 3 bisera, ne zna se koji je bolji. Mozda mi je ipak 3. nekako najdrazi.

    1) Kao primer Vučevićeve odanosti lideru naprednjaka, navodi se, između ostalog, činjenica da je „uvek kada je Vučić najavljivao da će se povući sa mesta predsednika SNS Vučević bio prvi koji mu javno poručivao da to ne čini, a potom se na istu temu oglašavao predsednik Izvršnog odbora stranke Darko Glišić“.

    2) Podsetimo, gradonačelnik Novog Sada u više navrata je uporedio predsednika Srbije sa čuvenim fudbalerom Barselone Lionelom Mesijem.

    3) Naši sagovornici ističu i da je Miloš Vučević blizak prijatelj brata Aleksandra Vučića, Andreja, a i da je „diplomu pravnika stekao na državnom fakultetu, što nije tako čest slučaj kod funkcionera naprednjaka, budući da su mnogi od njih završili privatne fakultete“.

  8. Umesto da bude kaznjen zbog sprege sa svojim ozloglasenim savetnikom Bocarom, ako bude premijer bice nagradjen za to, znaci sto vise krades dobijes vecu funkciju, lepa poruka nema sta

  9. Ko će biti premijer je tragično za Srbiju! Ona koja ne može da izgovori prostoproširenu rečenicu bez mucanja ili neko drugi je marginalno pitanje! Primarno je što Srbija ubrzano propada zahvaljujući av-av… Nadajmo se da će ovaj narod shvatiti da su svi oni KRIMINALCI.

  10. Kada je u pitanju vlast lojalnost je bitna ali u nju treba da ulazi i sposobnost rešavanja raznih problema.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.