„Trnovit put“ od trgovca do v.d direktora Pošta Srbije: Ko je Zoran Baki Anđelković?

Ostavite komentar


  1. Svim SPS ovcima radi protraćenih 10god. devedesetih oduzeti svu imovinu tako da ostanu goli na ulici svu imovinu prodati i vratiti državi.

  2. Unuci mu idu u medjunarodnu skolu gde godina kosta 25.000 americkih dolara. Sve to narod placa.

  3. Osobina lopova SPS-ovaca,SNS-ovaca je da nikada ne idu u penziju i pljackaju narod dozivotno.

  4. To sto je od trgovca avanzovao do visokog obrazovanja bilo bi za svaku pohvalu da je bilo uz rad i odricanje,ali je problem sto preko politike dosao do toga i nista prakticno nije naucio

  5. da je Demokratska stranka izvukla SPS iz mrtvih. Čemu sad pitanja, šta smo zgrešili. To smo zgrešili. Nije svanuo 6. oktobar.

  6. Sasvim zasluženo. Desetak godina, a posebno zadnjih 3-4 god. gostujući na svim TV svim snagama je hvalio A.Vučića čime je ispunio osnovni kriterijum za napredovanje u današnjoj Srbiji, a to je POLTRONSTVO filovano sa POSLUŠNOŠĆU. Ceo „radni“ vek opstajao je kao veliki klimoglavac.

  7. Evo, večeras, 19.5.t.g.,u emisiji AKTUELNOSTI, čuveni Baki, s fakultetom diplomom, kaže: „u tom softveru da udje“. Akuzativ i lokativ, aman, Baki, nauči već jednom!

  8. …. „… da dodje u Francuskoj“, reče Baki Andjelković, 19.5.2024., u emisiji AKTUELNOSTI, Hepi tv. Baki, Baki,…..

  9. Brate Baki ako si ti stao na čelo pošte srbije bojim se da bi mogao jednog dana i na čelo srbije kad vučić ode ako ode. Zato te molim uzmi časove iz srpskog jezika jedno godinu dana i usavrši naročito lekcije o rodu broju i padežu. Hvala na pažnjU

  10. Auu, pa Pošta je godinama bila „krava muzara“ SPS-a. Setite se otimačine devedesetih kad je na čelu PTT-a bila Rada „Lambada“!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.