Tepić: Da li je tačno da je BIA angažovala Mišu Vacića da sutra izazove incident na protestu? 1Printskrin RTS

Marinika Tepić, šefica poslaničkog kluba Ujedinjeni, pokazujući naslovnu stranu lista Informer, u kojoj se targetiraju predstavnici opozicije, konstatoala je da je to još jedna promocija agresije i mržnje i da to svi znaju, ali da je lakše da se okreće glava od toga.

„Ako se ispostavi da su ove optužbe tačne, tražim da se moje kolege odmah privedu, ali ako se ispostavi da nije tačno da odmah privedu Dragana Vučićevića“ , rekla je Tepićeva.

Ona je citrala i Kristjana Golubovića, osuđivanog kriminalca koji je na jednoj televiziji sa nacionalnm frekfencijom rekao da je – SNS prava stvar za sve.

„Za takve kakav je on, SNS jeste prava stvar, ali mi ne želimo takvu Srbiju. Premijerka kaže da sistem nije zakazao,ali jeste, jer je ubica iz Mladenovca ima krivični dosije i to maloletnički“, rekla je šefica poslaničkog kluba Ujedinjeni i zatražila da se utvrdi ko je taj predmet arhivirao bez ijedne provere.

„To dugujete roditeljima čija su deca ubijena“ , poručila je Tepićeva i zatražila da se proveri da je tačno da je BIA poslala svog čoveka da razgovara sa Mišom Vacićem oko izazivanja incidenta na sutrašnjem protestu građana Srbija protiv nasilja.

I ona je na kraju pozvala građane na miran protest, kao i većina drugih poslanika opozicije koji su se na sednici Narodne skupštine, javljali za reč.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari