Ministar Milićević: Za organizovani pogrom Srba, koji je Tuđman sproveo uz podršku NATO, niko nije odgovarao

Ostavite komentar


  1. Oluja“ u kojoj je proterano oko 250.000 Srba iz Hrvatske, je dogovor milosevica I tudmana …

  2. U bombardiranju ,raketiranju i svakojakom ubijanju, paljenju pljačkanju Hrvatske od 91 do 95 u Hrvatskoj je ubijeno 404 djece …..
    Za ostale podatke se obratite minstru za informiranje u Vladi Srbije

  3. Kako te nije sramota,pripadniče posebnog naroda sa severa Irana.Otkriće Njofre Tuđmana.Govoriš iskvarenim Srpskim jezikom verovatno znaš i korene i poreklo. kaže:

    Kako te nije sramota,pripadniče izmišljenog naroda sa severa Irana.Po otkriću Tuđmana.Govoriš iskrivljenim srpskim jezikom verovatno znaš i korene i poreklo.

  4. Da nije bilo Oluje SNSovci bi ostali puka sirotinja. Ovako su prve pare okrenuli prodajući opštinsku zemlju izbeglicama preko posrednika. Opština je učinila cenu a koliko su platili oni koji su imali para to oni znaju. Kada su apetiti i mogućnosti porasle prešlo se na Savske obale.

  5. Da, da baš je sam Tuđman pravio spiskove evakuacije, i vježbe istih u Kninu i okolici.Vama Srbima su uvijek drugi krivi.Nije Vam kriv, onaj što u Vojniću drži „junačke“govore!

  6. Tacno tako. Niko nije odgovarao. A mnogi bi trebalo. AL. Ne samo na hrvatskoj strani koja ih je uz zlocine proterala
    Vec I na srpskoj strani. I to oni koji su ih izdali I ostavili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.