Turajlić o „1 od 5 miliona“: Žao mi je što će se ta deca na kraju razočarati

Ostavite komentar


  1. Novčana nadoknada koju su dobili će sasvim sigurno anulirati to razočarenje…

  2. Mudro zbori ova zena iako podrzava PSG. Ako neko zeli da izadje na izbore i treba da izadje na izbore, ali pre svega treba da ima jasnu ideju i viziju jer politika se ne vodi tako sto ce duvati u pistaljke na ulici.

    1. Mačkice, pomalo ste prozirno botovski to “izdeklemovali“. “Politika“ može da se vodi i tako što se “duva“ blok flauta u haustoru, ali… to nije to, zar ne ???

    2. Tako je, STOP:
      – laznim diplomama
      – fantomima
      – Jovanjicama
      – helikopterima
      – tetkama iz Kanade
      – 23 stana u Bugarskoj

  3. Pitamo se svi od reda ko je ovaj Nato deda?Ko je ovo rodio i na svet doneo?Nije baba niti deda pitamo se svi od reda.Izučava raznu analitiku i propoveda zapadnu politiku.Izbacuje razne floskule i fraze gleda mirno kada Srbiju gaze.U Srbiji joj nikad potaman nije i prodaje Nato iluzije.Prodaje se za sitne pare zarad lepe Nato reklame.Kad nam svima stigne sutrašnji doručak valjda će otići na večni počinak.

    1. Evo i google šetac na NATO pljuje, ko da je Google iz Rusije. Ruga se i zbija šale a o sebi puna usta hvale. Te lep sam, te pametan, vid’te narode kaki sam. Glasajte za mene, kaže, ja sam Bog, obećavam med i mleko a ne smog. Hej narode, ne budi vo, zar ne vidiš, car je go!

      1. Guevara…….Ako si koristio pun kapacitet mozga da bi sastavio te rečenice…onda moram da konstatujem da nisi ni za Nato škart…

    2. @Google street šetač

      Zanimljivo videti ove opskurne likove, koji se bude samo kad treba nekoga da opljunu, a u realnosti su nesrećni i proklinju život što su se rodili tako jadni.

  4. Prosto je neverovatno da neko ko bi u skladu sa svojim zanimanjem trebalo da decu uci, radu, redu i kulturi navija za izlazak dece na ulice i bojkot izbora. Tu decu treba uciti da se politik avodi u Skupstini, a ne na ulici i da se bori recima a ne testerama.

    1. „Ena“, da nisi mozda promasio/la mesto gde da zalepis komentar koji ti je neko dao? Ne bi se reklo da si procitao/la ni recenicu iz clanka…

  5. Sta ce kada od samog pocetka njihove vodje nisu bili zdravi sa svojim postupcima. Jadno je sve ono sto su radili.

  6. Ne znam sto bi se „ta deca“ razocarala? Dobice onoliko podrske i glasova u gradjanima Srbije, bas koliko i zasluzuju. Sta bi ih ova uvazena profesorka naucila? Da se vlast osvaja drugacijim nacinima i metodama a ne politickim programima i izlaskom na izbore?! Mozda neka „radikalnija“ sredstva?.

      1. Kao što se i očekuje od profesorke , originalan opis naše stvarnosti . Treba stvarno otvoreno reći da nam nema napretka bez EU i NATO , i naravno prznanja Kosova sa ispunjavanjem određenih uslova koji će svakom biti jasni . Što se tiče NATO integracija , pa mi smo sa njima partneri , tu nema problema

    1. Gospodine (ili druže?) Kneževiću, iz dana u dan ostavljate vaše komentare iz kojih jedino mogu zaključiti da vam se, u većini slučajeva, ne dopada ono što piše u Danas-u. Nije mi jasno zašto ga uopšte čitate? Po zadatku? Da biste mogli da komentarišete profesorku Turajlić, savetujem vam da najpre pogledate dokumentarni film Mile Turajlić „Sa druge strane svega“.

  7. Slažem se da neće preći 3 %, a i ne verujem im. Mislim da su dogovorili da budu novi LDP umesto potrošenog Čede. Na izbore neću izaći svakako.

  8. 2 male debele klinke nemaju kapacitet izlaska na izbore. O da, one su Vučićev podmladak, čak i govore njegove fraze….

  9. Kada se donose odluke treba razmisljati o posledicama svojih odluka. Posledice politike belih listica su ocigledne. O njima ne moram govoriti, vreme govori samo. Profesorka u panziji je takodje za izlazak na izbore. Rezultati tih izbora pod ovakvim uslovima su jasni, kao i posledice. Onaj ko nije u stanju da sagledava posledice svojih odluka (vidimo i da ne oseca nikakvu odgovornost za neke ranije donesene) nije neko cije cu odluke unapred i apriori podrzati. Bez obzira o kome se radi.

  10. Pa poštovana profesorko.Lako je sedeti i komentarisati i deliti pamet.Gde ste sve ove godine da edukujete i objašnjavate a ne samo da pametujete kada sve prođe,dokle više vaših kometara,ko vas sluša i čita,dajte više sjašite sa svojim pametovanjem.

  11. Oh neka ucuti vise! Njena ideja je bila da na vlast dodju Toma i Vucic jer ce to izazvati ogroman animozitet i otpor koji ce izroditi divne, mlade, nepotkupljive i fenomenalne. A dobili smo najgoru mogucu vlast i mlade koji joj savrseno odgovaraju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.