Turajlić: Srbija sedi pred vratima EU i ne ispunjava standarde, a Vučić se s nama igra kao igračkama u pesku (VIDEO)

Srbijanka Turajlić gošća "Novog dana" (N1)

Ostavite komentar


  1. govorili su nam, predajte Karadzica i Mladica i za godinu dana ste u EU! Od tada je proslo vise od decenije, ali dovoljno da shvatimo da ma sta uradili bicemo samo „pred vratima “ EU.

  2. Misljenja sam da sta god uradili, sta god ispunili, nećemo uci u EU. Zavrsite saradnju sa Hagom ucicete, potpisite Briselski sporazum, dajte ovo dajete ono. Oteglo se mnogo.

  3. Apsolutno se ne slažem Srbijankom Turajlić. Mislim da Vučić odlično zna i gde smo i ko smo i na kojoj poziciji treba da budemo. Niti se sa nama igra, niti Srbiju stavlja na tacnu ni EU-niji i nikome drugom i hvala mu na tome.

  4. Na svako malo ide ostavka, sto pokazuje da biti odgovoran politicar danas nije moderno. Uredjenje Srbije donosi dobrobit narodu i trebamo raditi na tome bez obzira primili nas ili ne u EU.

  5. Tacno je da su te reforme dobre i za nase drustvo, bili u EU ili ne; a to je dugorocni proces koji se ne desava preko noci. Ali mora se i priznati da i EU “ se igra“ (stap i sargarepa) sa Srbijom vec godinama…

  6. Srbija je zahvaljujući politici koju vodi predsednik Vučić svakim danom sve bliža na putu da postane članica Evropske Unije.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 9

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.