Turska u oktobru preuzima komandu nad Kforom

Ostavite komentar


  1. Zanimljivo kako se na komandnom mestu Kfor-a smenjuju sve bivsi okupatori Kosova… Glavni su potomci nacisticke Nemacke, fasisticke Italije a sada i osmanskog carstva. Zanimljivo i da su se svi ti okupatori u proslosti oslanjali na Albance kao pomagace u okupaciji. Oni koji odlucuju ko preuzima komandu namerno rade ovo? Cilj je jos vise poniziti Srbiju? Zasto se onda cude sto je popularnost NATO-a i njihovih drzava u konstantnom padu?

  2. @schlyamm
    Pa da se ne rade sve ove gluposti po direktnoj komandi iz Srbije,onda nam niko i nebi trebao,zar ne?A onda budi i objektivan kad su zemlje ucesnice mirovne misije u pitanju.Nazivas ih fasistoidnim i okupatorskim osvrcuci se na proslost,ali kad su finansije u pitanju i investicije onda su „srpska“braca i veliki prijatelji Srbije.Cudno je to da se po potrebi vracate u proslost,sadasnjost a malo je onih koji pricaju o buducnosti zemlje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.