Tusk čestitao Vučiću: Ishod izbora je rezultat vaše efikasnosti

Ostavite komentar


  1. E moj Tuske.Menjaces ti misljenje o ovima brze nego sto mozes i zamisliti.Ne znas ti sa kojom crnom gujom se u kolo hvatas.

      1. Kad su pritisci i ucena, kako imamo oko 40 posto stalnih apstinenata, i kako je onda uopšte opozicija uspela da bojkotuje izbore?

  2. Ovaj fašista je sasvim sigurno svestan toga da je za njegove ljubimce glasalo svega 25% biračkog tela, ali mu to izgleda uopšte ne smeta da nas vređa.

  3. Ako je to demokratija i demokratski izbori po meri EU onda neka drze sape sto dalje od Srbije.Ako misle da porobe Srbiju i narod stave u lance,parama koje kao doniraju i odrzavaju rezim, onda neka EU i te pare idu u ……

  4. Ovakve izjave Evropalmentaraca su razorne za Srbiju. Naravno, to košta Evropu mnogo jeftinije nego da je bombarduje. Za EU i SAD nema boljeg Srbina od Vučića koji temeljno raspamećuje Srbe, a time uništava Srbiju. Šta će im više nego da ne poštuje Ustav, samim tim negira državu koju zastupa i narod u njoj.To sve postiže preko svih medija koje plaća iz državnog bugžeta, tj. od naših para. Zato svakim danom, a godišnje ne manje od 40.000. mladih i zdravih beže iz Srbije da bi postali robovi u Evropi i Americi.

    1. Jedino se ne slazem sa poslednjom recenicom. Oni beze da ne bi bili robovi u Srbiji kao svi mi. U Evropi i Americi nisu robovi vec slobodni ljudi. Da li znate da u Nemackoj ustavni sud uvek presudi u korist zaposlenih a protiv poslodavaca – uvek!

  5. Pobeda je u potpunosti zasluzena. Vučić je sve vreme naporno radio i unapređivao Srbiju, dok su drugi jedino znali da pljuju i ismevaju. Ali trud i rad se uvek isplati.

  6. 1. rezultat njihove efikasnosti i poverenja građana. Pogresno !
    2. za evropski put Srbije . Pogresno !
    3. za dobrobit naroda. Pogresno !

    Pokusajte da sublimirate broj gresaka u vasim cestitkama gosin Tusk .

    1. Jel slikao neko te crne dzipove? I kako neko može da zna šta je bilo na glasanju, ako nije učestvovao na njemu.

      1. Šta i da ih je slikao, šta da radi s tim slikama? Kome da prijavi? Vučićevoj policiji možda? A ako neko nije glasao, to ne znači da nije otišao do glasačkog mesta, zar ne?
        Najbolje da tebi pošalje slike, možda tako napravi čudo i preobrati bar jednog bota…

  7. Da, da, Vučićeva pobeda je rezutat Vučićeve efikasnosti. U uništavanju opozicije, institucija, države i društva. Verujem da mu se jedan populista i fašista kao Tusk zaista iskreno divi i pomalo zavidi što Poljaci nisu baš iste takve ovce i rajetini kao Srbi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.