Tutin uz Tursku i Erdogana

Ostavite komentar


  1. Erdoganu jako puno znači ova podrška .Turska može da bude prijateljska zemlja , bojim se da iza ulaganja stoje samo interesi. A Erdogan ne može biti prihatelj ni svom narodu kada stvara džamahiriju.

  2. Tutin je mesto bogu iza nogu, put do tamo pun rupa, ne znam čime se bave. Predsedniku bi bolje bilo da napravi put i omogući ljudima da rade, umesto da brine Erdoganovu brigu.

  3. Ne razumem zasto bi gradjane Tutina uopste trebalo da interesuje ko je na vlasti u dalekoj Turskoj. Oni, koliko ja znam nisu Turci i ne zive u Turskoj! Da li to pokusavaju da nam kazu kako vole diktatore?

  4. Pa ako vam ne odgovara sto ulaze Turska neka ulozi Srbija kojoj placamo porez. Ali ne moze, put je sto godina ovakav, i drzava kojoj na zalost placamo porez u Tutin nikad nista nije ulozila pa je ostalo da ulazui Turci i Arapi, i to vama ne odgovara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.