Tužilac Smit najavio prve optužnice u sudu za zločine OVK

Ostavite komentar


  1. Čak i Karla del Ponte govori o zločinima OVK i žutoj kući, za to bi neko zaista morao na robiju. Pravosnažne osude organizatorima i ubicama će konačno dati vetar u leđa normalnim ljudima koji se zalažu za normalnu Srbiju i za pristupanje EU, zapušiće usta eurofobima. U suprotnom, mrzitelji bi dobili dum-dum municiju, jer, Hag je stvarno loša referenca zapada, dovoljno je uporediti etničku pripadnost najvećeg broja prognanih i etničku pripadnost osuđenih, tu nešto ne štima. Niz optuženika (Orić, Čeku, Gotovina, Tači) se javno hvalio i/ili pisao knjige gde eksplicitno, neupitno i ponosno potvrdjuju svoje „uspehe“ u etnocidu. Hag ih je sve pustio. U slučaju Haradinaj ubijeni su svedoci, ali Hag se time ne bavi, kao da je zastrašivanje svedoka veći zločin od ubijanja. Nadam se da će novo-osnovani sud ispraviti nepravdu.

    1. „Dovoljno je uporediti etničku pripadnost najvećeg broja prognanih i etničku pripadnost osuđenih, tu nešto ne štima.“ Dovoljno je ukluciti mozak, i odmah kroz uzrocno-posledicno razmisljanje skontas, da sve, bas sve „stima“.

  2. Kad ćete ih odpečatiti?
    Za 10 godina?

    Žrtve moraju tražiti nadoknadu šete za sudjenje u razumnom roku!!!
    Sram vas bilo!

  3. Interesantno je da su Srbe prvo hapsili pa optuživali a iredentu će valjda obaveštavati preporučenim pismima da su optuženi, čisto da imaju fore da odšetaju van domašaja čvrste ruke pravde.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.