Tužlaštvo: Aleksandar i Andrej Vučić nisu bili u kontaktu sa vlasnikom „Jovanjice“

Ostavite komentar


    1. I šta sad, gospodo opozicionari? Da li ćete uputiti izvinjenje za laži kojima ste besomučno zaspali javnost u slučaju „Jovanjica“?

      1. Ne. Ako je ista naucio od Slobe to je da daje naredjenja usmeno, onako bez tragova.

      2. Poštovani Saša,

        Ova objava tužilaštva je veoma sumnjiva zbog brzine rešavanja i javnog obraćanja javnosti. Takođe, napomenuo bih da je i ceo proces farsa jer je prijavu podneo čovek koji nedvosmisleno tvrdi da optuženi iz prijave nisu krivi.
        Ja nisam pravnik po struci, ali mislim da je na tužilaštvu i sudu da dokazuju krivicu, a ne nevinost.
        Stoga, kada se sve uzme u obzir, totalna farsa i unižavanje, u drugim zemljama nezavisne, institucije. To je najveći uspeh ove „akcije“ i za to će se neko sigurno izvinjavati i kajati, kada za to dođe vreme.
        Sledeća šansa će biti verovatno presudna za našu zemlju i ne sme biti prokockana kao 5. oktobar.

        1. Nemanja,pa do skoro ste se žalili da je tužilaštvo sporo i odugovlači, a sad tebi “sumnjivo“ zašto je to rešeno tako brzo,Drugo,Aleksić treba da dokazuje svoje optužbe,a ne onaj ko se brani.Treće, 5. oktobar je bio jednom i neće više,prokockali ste poverenje naroda,napravili ih budalama,imali ste 12 godina,ali sve ste prokockali.

      3. Tebi posebno duguju izvinjenje!!! Jadan ti, nanet ti je tezak dusevni bol i patnja?

      4. I???
        Šta ćemo sad?
        Šta ćemo sad kad je tužilaštvo utvrdilo da nije bilo nikakvih kontakta?
        Sta cemo sad kad je ustanovljeno da je Marina-pilićarka lagala?
        Šta cemo sad draga gospodo zutaci?
        Vreme je da smislite neke nove afere…vreme je za nove lazi.

    2. Je li opet neko falsifikovao Andrejev potpis na ličnoj karti koju izdaje ustanova u kojoj on radi? A da to je sud presudio. Ovde je opet neko u telefonu vlasnika Jovanjice falsifikovao poziv Andreju u trenutku kad su hapsili tog vlasnika? Šta su se bre navrzli na Andreja Aleksandra Vučića. Kad oni, rabi božji, samo slede primer dobre prakse Milo i Brat u Montenegru.

    3. Ma, vazi. Sads nekom nije po volji ni ono sto tuzilastvo kaze. Ipak institucije rade svoj posao.

    4. Pa nije ovo vreme žutaći kada je tužilaštvo radilo po naredbi vlasti. Ta vremena su hvala Bogu prošla i ne ponovila se takva više nikada.

  1. I šta sada da radimo,da verujemo državnim organima ili ne.Da izađemo na ulice i vičemo da država laže…šta predlažete.

    1. Pu,pu, daleko od toga da drzava Srbija laze po bilo kom pitanju. To bi bio takav presedan kakav se u istoriji nije desio na nasim prostorima. naravno da lazu, pa nece sigurno reci da je predsednik umesan u to. Kad bi bili na tom nivou da to moze da se raspetlja mi bi bili normalna drzava, a ne ovo „prkno“.

  2. A da neko od novinara ode u Staru Pazovu i napravi anonimnu anketu samo sa jednim pitanjem, a to je:
    – Da li ste i ako jeste, koliko puta ste videli Andreja Vučića u Staroj Pazovi?

    Mislim da će vam odgovori sve kazati da li je dotični bio u kontaktu sa Predragom Kuluvijom.

    Ova vest jer u rangu veruješ li meni ili svojim očima!

    1. Tako razmisljaju oni sto uvek vide ono sto bi zeleli da vide. Nekima se tako procoinjavaju i „karakondzule“. Ta njihova vizuelna oipsesija kasnije im diriguje i mozgom. Nista smesnije nisam procitsao.od ove Vase, u fantazijama, lepo utemeljene optuzbe. Tih dana sam i ja krstaio Starom Pazovom. Sreca je da nisam Vucicev brat inace bih zavrsio „na lomaci“. Bio sam i u Holivudu, ali me niko nije video u nekim od filmova. Zaista ste jedinstveni. Mislim da bi Vam se i inspektor Megre duboko poklonio i priznao Vasu genijalnost.

    2. Kada mi je potreban kontakt sa bivsom zenom pozovem cerku ! Svi cesti posetioci Hilandara znaju pod cijom je zastitom Pera „Cetnik“ …

  3. Meni samo nije jasno zasto kreatori ovakvih idiotluka potcenjuju inteligenciju ovoga naroda? Zar nisu svesni da ce ih taj narod opet kazniti i poslati u „magarecu klupu“.

      1. Mislio sam na one koji su, iz nemoci, iz svoje sterilnosti i neznanja, pokusali da objekat svoje opsesije odnosno, Vucica, predstave kao odgajivaca marihuane. Nista nisu naucili iz prethodnog fijaska koji su doziveli. Sada ce proci jos gore.

        1. Gospodine @zk, nije humano da nas drzis u dilemi a da ne saznamo, kako pokupi svu mudrost ovoga sveta!

          1. To cu Vam objasniti neki drugi put. Moja mudrost nije tema ovog clanka. Mislim, ako shvatate?

          1. Ako je ovo Vas komentar na ovu temu, onda je bolje i da se ne javljate. Guske su spasile Rim ali ce unistiti Srbiju.

    1. Vidim ti sebe smatras inteligentnim, je li tako? A sto mislis da neko sme da kaze ovako nesto ako nije istina? Ajde da vidimo hoce li procesuiran biti taj koji je to potencirao? naravno da nece jer je istina. A ovo za sta ti mislis da je istina, ova objava tuzilastva je da bi se napunile glave „supljoglavcima“ poput tebe. Ovo je na nivou onoga kad u Severnoj Koreji objave da su osvojili svetsko prvenstvo u fudbalu. Naravno, uvek ima pavijana koji ce se primiti na pricu o uredjenosti drzave i to da drzava ne moze bas toliko da laze. Problem je sto je ovo Srbija i sto ima klenova koji ce da poveruju u sve sto im kaze neko ko je na vlasti.

      1. Mujice, u glavi ti je papazjanija. To sto ti mrzis Vucica i sto bi mu natovario sve grehe ovoga sveta, cak i one za koje ne snosi krivicu je Vasa beda i nista drugo. Kada bi se moglo suditi na osnovu „argumenta“ koji glasi „opste je poznato“ ili „kao sto svi znamo“ onda bi 90% Srbije bilo u „corci“. Ukljucite mozak, lepo je to sto mrzite Vucica i aktuelnu vlast ali, to nisu argumenti niti ta Vasa mrznja bilo koga zanima.

    2. „Postovani gospodine“
      Uprkos „Vasim“ tvrdnjama kojima pokusavate da nas zakopcate na ledjima ja „Vas“ samo pitam: Zasto je tom tuziocu trebalo 78 dana da proveri telefon vlasnika organske farme.U danasnje vreme to se radi kod provajdera za 5 minuta.
      Sada „Vas“ molim da nas pocastite objasnjenjem da i mi progledamo.

      1. Pa i poslednja budala u ovom narodu je shvatila da je optuzba koju, u svojoj nemoci, pojedinci, uturaju Vucicu, jer nemaju nista drugo, nahobicnija budalastina. A, budalastinama se ne bavi niko. Odmahne se rukom i kaze se, „ma pustite budale retardirane“.

  4. Ovakav odgovor tužilaštva mogao se naslutiti istog dana kada je Vučević podneo prijavu.

    1. A sta ti sad mislis, ako je tuzilastvo reklo da nemaju veze, to je istina? hahha, pa kakvi ste vi kraljevi. Neverovatno.

  5. Još jedna laž i izmišljena afera je razotkrivena, koja je okupirala veliki medijski prostor i narušavala nečiji itegritet….

    1. Bravo,# Nina, bravo lutko..
      Kako da ne, sve same izmišljotine..
      Je li, pametnice, a otkud na 12 hektara marihuana i da niko od vlasti to ne vidi godinama?! Hajd’ mi to objasni..
      Vetrovatno je marihuana samonikla..ili su je posadili Đilas, Jeremić i ko zna ko još..

    2. E, sad Tužilaštvo da pokrene postupak protiv Vučevića zbog lažnog prijavljivanja…

  6. Ma kakvo srpsko tuzilastvo. Protiv brace Vucic pokrenuti postupak pred sudom u Strazburu,drugacije nema efekta.

    1. da bi stiglo do strazbura, mora prvo da se sudi do poslednje instance u srbiji. a sudeci po ovome, vidimo kako se sudi…

      1. Jeste ali u ovom slucaju moze odmah u Strazbur jer je u pitanju osoba sa visoke funkcije. Sve u svemu,Vucicu ce se suditi po mnogim optuznicama,mnogi ce se iznenaditi.

  7. Ovo je stvarno tužilaštvo za organizovani kriminal, a trebalo bi da bude tužilaštvo protiv tog kriminaala.Kako je ime i prezime tog tužioca?

  8. Eeee….“ kakvo iznenadjenje “ ….niko nije ni pomenuo Aca vec samo batu …a i trbalo je “ samo “ malo “ vremena ( dva meseca ) dok se prasina ( i miris marihuane ) malo “ slegne “ dok inspektor se malo “ upozori “ poligrafom da “ ne talasa “ i da se “ skrene “ paznja na N 1 i radikalska primitivana ponasanja u N. Skupstini R . Srbije sa “ vatrom “ na Zoranu pa pocetak week end -a i evo “ pravog “ momenata da se bata “ opere “ ali elegantno…..nego ….sta ceka gradonacelnika N . Sada sa njegovom “ laznom “ prijavom za “ umesanost “ brace Vucica u “ organski paradajz “ biznis

  9. Naravno da nisu billi u TELEFONSKOM KONTAKTU !
    Zar ste sumnjali !?????

  10. Ha ha ha, tužilaštvo je utvrdilo da su Vučići ‘čisti’ … komisija utvrdila da u Krušiku nema zloupotreba … Ala država funkcioniše, fenomenalno. Mafija je presrećna. Jesu li ustanovili i da tetka stanuje u Jovanjici?

  11. Ma naravno da Andrej i Aleksandar Vučić nemaju nikakve veze sa vlasnikom Jovanice. I to je toliko tačno koliko i tvrdnja predsednika Vučića da nikada nije sreo kontroverznog biznismena sa Kosova Milana Radoičića.

  12. Ma jok,kakvi vidio, cak ni na Tv-u. Ni nezna ko su oni. ostavite coveka na miru. Ta konoplja je idustriska dovedite agronoma da to odvestaci. A i bracu vise ostavite na miru.

  13. Dokazano! Nema laži nema prevare. Molim lepo. E sada da vidimo ima li izvinjenja od strane opozicije!

  14. Kako tuzilastvo kaze: “ da na osnovu podataka iz telefona i SIM kartica Predraga Koluvije nije utvrđen nijedan kontakt sa Andrejom i Aleksandrom Vučićem“. Reklo bi se bilo je razlicitih poziva u trenutku hapsenja ali ni jedan nije zvanicno registrovan na presednika ili njegovog brata. Takodje nije proveravano ko je sve sem Koluvije zvao te brojeve i dali su ti neidentifikovani brojevi zvali neke sluzbene telefone koji su deo mreze MUP-a.

  15. Dva meseca im treba da preslušaju telefonske razgovore ili da ih „srede“! A da li je bili kontakta ili ne, znaćemo po visini kazne!!!

  16. Fala bogu da nije, a i da jeste nije! Nedam ga ,evo hapsite mene !
    Pa nece valjda da ponovo koristi foru sa izgubljenom licnom kartom ili telefonom koji mu je ostao u kaficu, pa je svako mogao sa njega da salje bezobrazne poruke. A ne, ovo je onaj drugi iz Brusa , Jutka sa sluzbenim telefonom.
    Mislim, sta on zna ko ga sve zove i ko ima kakve zahteve, ali nije, on prosao je poligraf. A ne, ovo je onaj iz Kosovske Mitrovice sto jeste pretio sedam dana pre toga , ali vise onako iz poze, fazona nego stvarno.

  17. Da budem sasvim iskren: ja u ovaj „nalaz“ Tuzilastva ne verujem. Ili jos bolje: skeptik sam.

    U celoj ovoj farsi kriv je najvisi vrh drzave nam Srbije, jer se zestoko podsmehnuo Tuzilastvu. Zna dobro Vucic i brat mu (a i Ana Brnabic) sta puk misli (i „botovi“ su saglasni sa pukom, ali „hrabro“ pljuju na svoj ego) o tome da marihuane nije bilo i da su oni „nevini“, ali teraju svoje. Nisu oni birani. Biran je narod za njihovu polzu, pa mogu da se sprdaju sa svim i svacim. Narocito sa onim sto treba u svakom drustvu da bude br. 1: red i poredak koji osigurava Tuzilstvo..

    1. Onaj gradonacelnik iz Novoga Sada je “ zaboravio “ da podnese prijavu protiv “ sina „a ni tata ga nije “ utrpao “ u aferu kao sebe
      Ovo “ iznenadjujuce “ saopstenje Tuzilastva za Organizovani Kriminal se odnosi na sudsku prijavu protiv “ les freres “ brace Vucica od strane M . Vucevica dakle cekamo rezultate istrage Mupa – a Srbije ( ministra dr Nebojsu iz BG – a ) i njihove prijave sa dokazima od par stotina kila kvalitetnog “ organskog paradajza “ Bas me interesuje da li jos uvek istragu “ diriguje “ inspekor “ mali Senta “ ….licno ne verujem …

  18. Pa sta ako su umesani ? Ko im sta moze , ko ? Mozemo mi ovako jos pet godina . Dok god u srbiji postoji Pink i slicni i milion polupismenih i jos upola nepismenih , bice nama obojce na vlasti . Vucic , ili neko ko ga savetuje , tako je prokuzio nas narod da jednostavno ne mozes nista protiv takvih .

  19. Nije jedina laž koja dolazi iz SzS i onih koji je podržavaju, ali verovatno će vuk pojesti magare…

  20. I eto desilo se ono sto su znali svi normalni gradjani Srbije. Mozda bi trebalo sad malo ispitati one koji su sirili lazi o braci Vucic.

    1. Mislis Vucevica koji je podneo tuzbu? Trebao bi da ga strpa u zatvor zbog laznog prijavjlivanja.

    2. @mackice, je si se sama svrstala u te normalne gradjane ili te neko iz sazaljenja podmetnuo da i dalje zivotinjaris u zabludi i imaginarijum!!!

  21. Hahahahaha oni sto su izmislili trac, zaboravili su da Tuzilastvu trebaju dokazi da bi ikoga optuzili za nesto 😀

  22. Nego, sto se sada ne oglasavaju redovne alapace i tracare, koje se takvim izmisljotinama bave? Red bi bio da zauzmu bar jednu naslovnicu sa svojim izvinjenjem, zar ne?

  23. Ja razumem da je politika cudo, i rivalstvo je prirodna pojava…
    Ali ako o protivniku izmisljas ovakve nebuloze, te se vrlo brzo dokaze da lazes – kome si zapravo naudio?

  24. Ovo je potez “bolje sprečiti nego lečiti”. U suštini se zna da su braća Vučić unešani pa su dali komandu da, dok još imaju kontrolu, budu tuženi od svojih poltrona za Jovanjicu da ne bi moglo da se podigne optužnica ponovo. Ali postoji naravno i drugi sudovi, verujem Apelacioni, koji može da obori ovo i da dokaže da se tužba i odbacivanje tužbe desilo pod sumnjivim okolnostima i primenom van Ustavnih dela od strane predsednika.

    Tako da ne pomaže ova lažna tužba.

  25. E, dobro je, sada najzad znamo ono što je najbitnije da mi ovčice znamo: ni lice Vučić Aleksandar, ni lice Vučić Andrej nije bilo u kontaktu s vlasnikom „Jovanjice“.
    A sitnem i sasvim nebitne detalje, kao što su koliko dugo sve to traje, ko je organizator, ko je sve umešan, kome su prodavali organsku vutricu, koliko je toga proizvedeno i tome slično – nezasvisno i neprstrasno Tužilaštvo će nam ispričati nekom drugom prilikom. Ako je bude. A ako i ne bude, onda ništa.
    I naravno, u krajnje nezamislivom i totalno hipotetičkom slučaju da su lica Vučić Aleksandar i/ili Vučić Andrej na bilo koji način zaista bila umešana, nezavisno i nepristrasno Tužilaštvo ne bi nikako propustilo da o tome obavesti javnost, zar ne? Naročitio pred izbore…

  26. Od početka se znalo da se plasira laž da bi se urušio napredak Srbije padom vladajućeg režima. treba da snosi odgovornost za klevetu i plasiranje takvih neistina.

  27. Viidm vlažne izlive oduševljenja botova kako je „sada dokazano“ da Vučić Brothers nemaju nikakve veze sa vlasnikom „Jovanjice“.
    Ali ja se ipak neću priključiti tim izlivima oduševljenja jer nezavisnom srpskom tužilaštvu verujem koliko i čudesnom i nepogrešivom poligrafu dr Neše iz Beograda. Znači, nimalo.
    Šta mi je onda činiti? Pa, ništa, osim čekati neko drugo i drugačije srpsko tužilaštvo. Ali nešto kontam da ga neću dočekati…

  28. I šta sada? Tužilaštvo je dokazalo predsednikovu i njegovog brata nevinost, hoće li se ti mafijaški spletkaroši izvinuti ili biti kažnjeni. Hoće li odgovarati za uvredu čast i emotivnu bol ili će im biti dozvoljeno da nastave svoju prljavu igru? Strašno je i žalosno na šta su sve neki spremni zarad političkih poena.

    1. Strasno i zalostno je koliko opojno deluju pink i informer na tvoje mentalno rastrojstvo!!!

  29. I pre ove vesti je bilo jasno da je čitava afera izmišljena u predizborne svrhe pljuvanja vlasti. Sad je red da se oni što su sve izmislili makar izvine onima koje su lažno optužili!

  30. Kakav bedan narod, kakva beda od drzave, pa ovde na kraju nece ostati niko od ovih mamlaza ko nece biti na stubu srama. Ljudi, da li je vama jasno koliko smo mi moralno propali, ej, ljudi, pa prvi covek ove nazovi drzave i njegov burazer gaje marihuanu i valjaju je nasoj deci a vi i dalje branite tog nesrecnika? Pa mi smo propast.

  31. Definitivno bi u ovoj zemlji bilo daleko manje lazi i obmana javnosti, samo kada bi oni koji ih plasiraju poceli za to da odgovaraju. Samo kazem…

  32. E, sad lepo gospoda klevetnici da odgovaraju za sve lazi koje su sirili. Anatemisali su porodicu Vucic a samim tim i Srbiju sireci neistine. Dakle, krivicne prijave za lazove Djilasovce!

  33. Politicka borba treba da bude fer i postena, a ne da se ljudi bave lazima i prevarama. Sramotno je napadati nekog, bilo to da je predsednik ili ne, a da dokazi za to ne postoje.

  34. I sta sad? Ajde da opozicija izadje na ulice i zahteva od tuzilastva da na silu promene odluku. Ma dosta je vise obmanjivala opozicija narod.

  35. Sad bi Aleksic trebao javno da se izvini predsedniku Vucicu i njegovom bratu za klevetu i plasiranje neistinitih cinjenica u javnost!

  36. Interesovanje za ovu temu je na nivou, po broju komentara. Komentari su i za i protiv. Ja verujem da je Tužilaštvo odradilo svoj deo posla kako treba i da je istina objavljena. Ovo je jedna od lažnih afera. Kao i Morović, na primer.

  37. To je na poligrafu strucnjaka iz Bugarske utvrdjeno ili Stefanovicevi drugari iz UBPOK ili kako se vec zovu ostaci ove urusene sluzbe! A ima jos imena koja se vezuju za Batu, polako ce isplivati na svetlo dana…

Ostavite komentar


Politika

Aleksandar Arsenijević: Srbima sa Kosova i izbeglička kolona bolja od ove situacije 10

Aleksandar Arsenijević: Srbima sa Kosova i izbeglička kolona bolja od ove situacije

“Na Kosovu je od Srba ostalo samo ono što nema kud i nema gde. Imamo dve opcije – odlazak u užu Srbiju u koletkivne centre ili da stvari uzmemo u svoje ruke i da se izborimo za svoja zagarantovana prava, na demokratski način i tihim otporom kao što smo i radili. Kad nema mira za narod, nek nema mira ni za vlasti”, navodi u intervjuu za Danas Aleksandar Arsenijević, predsednik Srpske demokratije, nedavno hapšen zbog duvanja u pištaljku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.