Šešelj i Obradović: Bez pardona u trci za glas desničara

Tv duel Boška Obradovića, vođe Dveri i Vojislava Šešelja, prvog čoveka SRS protekao u žestokim međusobnim optužbama

Ostavite komentar


    1. Zoki ga je ponizio tad kao niko ikad! Toliko da je Seki umalo eksplodirao od besa. 🙂

  1. Ne znam sta je autor teksta gledao i slusao, ali meni deluje da je Bosko izgazio Seselja. Cinjenica, vrteo se uglavnom oko jednog dokumenta, dok Seselj nije imao nista. Kad ga je Seselj pitao za troskove kampanje, dovoljno bi bilo da je Bosko pokazao koliko je Seselj vise istrosio za kampanju, i cao. U svakom slucaju, cini se da je Vucic pogresio sto je poslao svog politickog oca u duel sa Obradovicem.

  2. nisam mogla da verujem, Bosko je dominirao, bio jasan, precizan, saterao par puta Seselja u cosak. Ipak su Dveri i DJB zaista jedina i prava opozicija kod nas

  3. Bravo Bosko, unisti izdajnika. Djubre placenicko i njegov pulen Vucic smesta u zatvor zbog izdaje Kosova

  4. Voditeljka jasno na strani Šešelja,nije bilo ravnopravno.Potvrda da Šešelj nije opozicija.Boško se nosio sa njom i Šešeljem gotovo ravnopravno.Sramota je za jednu Tv da tako otvoreno pokazuje na čijoj je strani.

  5. Razbio ga Bosko, mene je bilo sramota da slusam sta prica Seselj, zreo je za penziju.

    1. Ma koja penzija, čija? Zreo je za zatvor to je jedino rešenje! Ili deportacija, tamo odakle se je dovukao! Čuj, od sedme godine je uibačen u Savez Komunista da je rastura iznutra a sa trideset je poslat u Srbiju da i nju rasturi! I tu mu se mora priznati, jer je zahvaljujući nepismenim akademicima uspeo! Posvađao je Srbiju sa celim svetom. Podsetite se samo rečnika u Haškom tribunalu! Misleći da je Srbin, svet se je zgražavao i zgražava na Srbiju i Srbe a ne na Šešelja! Pa i vokabular njegovog potrčka, sada predsednika, Vučića. Nepismen, siromašan, prostački i bahat! Što mali Đokica nauči to i zna! Zadatak Srbije je da se oslobodi te bratije!

  6. Bosko je buduci predcednik vlade, mlad ali veoma talentovan politicar, uz Vuka Jeremica jedina svetla buducnost u Srpskoj politici

  7. Šešelj je pokazao i dokazao puno toga po pitanju patriotizma a Obradović sigurno ne bi imao petlju ni pameti da prođe njegovim putevima.

    1. Да, и Вук Драшковић је патриота. Написао је ,,Нож“, као замајац стварању прилика за увод у рат. И Шешељ је патриота претећи бомбардовањем Лондона, Рима, Берлина… из празне пушке. И Шешељеви борци су били патриоте. Нико од њих није смео узети новац из трезора СДК. Просто су грабили те ратне трофеје, на основу чега је српски савремени борац у карикатури приказан са ТВ апаратом на леђима. Шешељев патриотизам је Западу дошао као кец на једанаест, јер им је производио разлоге напада на Србе. Зато је Шешељ ,,победио“ хашки трибунал, а и због потребе да буде сервилан издајничкој политици Вучића. Из сличних разлога је укинута потерница за Богољубом Карићем, да би лажним обећањима развезивања ланаца и катанаца обмањивао медијски неписмен народ и служио Вучићу.

  8. U TV duelu sa Vojsilavom Seselj Bosko Obradovic proveo kao bos po trnju. Gde ce on sa politicki potkovanim Seseljom da se on politicka neznalica mu suprostavi. Kako se kaze sta je trazio to je i dobio on licno, ali su i gradjani videli koliko je slab kada ispred sebe ima jakog lidera stranke.Ali ono sto je najvaznije nije dao odgovor gde je novac koji je dobio u Hilendaru gde je finansiran Pokret

  9. Šešelju svaka čast za razobličiavanje i rušenje zločinačnog,antisrpskig Haškog tribunala,ali,kada se je vratio u Srbiju,nažalost,počei je da slugaranjski podržava izuzetno loš,aktuelni diktarorski režim,tako da ga je,po nom mišljenju,Obradović,koji uspješno raskrinkava takav režim,i Šeselja,koji mu služi,ubedljivo pobedio!Šešelj je,na žalost,srušio i svoju stranku/partiju, SRS,doveo je,obmanjujući pismene birače,sigurno je, ispod izbornog senzusa,i upropastio velike i nesravnjive govornike i borce za pravdu,kakav je i jedan Zoran Krasić!

  10. Одмах да кежем,нисам присталице политике ни др Војислава Шешеља ни господина Бошка Обрадовића.Истина,на прошлим изборима ,због херојског држања Воје Шешеља у Хагу и бриљантне победе над хашким казаматом,осетио сам потребу да радикалима први и последњи пут дам свој глас и то сам учинио.То је било моје лично признање тоборби и победи и тачка.Све после Хага није личило на великог Воју,сјајног политичара,мајстора вербалног дијалога,феноменалног оратора,мајстора манипулације и тргова где је био најоргиналнији,најубедљивији и најјачи.Нешто се у трену променило,а по,мом скромном мишљењу,то је било приближавање Вучићу што је Шешеља довелу у позицију сталног балансирања и процењивања личне користо од бављења политиком што је за њега била сасвим нова позиција у којој се,показало се,слабо сналази.Воја је постао салонски и пожељни опозиционар .Е сад,искрено,Обрадовић се држао јако добро,готово савршено посебно ако се има у виду да је његов политички противник имао обилату и крајње неукусну помоћ водитељке .Да су иоле били равноправни услови др Шешељ би био нокаутиран,већ је на почетку претрпео јак нокдаун када му Обрадовић спочитао улогу Вучићеве поклисаре.Што је понекад прешао границу пристојности,могу да разумем ако се има у виду чињеница да је Воја често вређао Обрадовића простачким речником за разлику од Бошка који није скривао истину да се дивио Шешељевој победи у Хагу и недашњој великој опозиционој улози.Но,добро,сигурно има много оних који мисле да је синић Шешељ однео победу ,а има и оних који сматрају да би Обрадовић био надмоћан и у дуелу са Вучићем.Свако има право на свој утисак и мишљење.Једино у чему ће се,верујем,сложити највећи број гледалаца синоћњег дуела је да она водитељка никада више не би требало да води оанкав тип емисије-пристрасно и некултурно до крајњих граница.

  11. Ovaj TV duel, bi trebao da bude primer za ostale učesnike ovih izbora, ali će ovaj ostati izgleda, samo kao redak slučaj.

  12. Ne preferiram ni jednu političku stranku, gledam ljude. Boško je maestralno razbio Šešelja i šteta je što se nije ranije pojavio na političkoj sceni, jer bi ga isto razbio i da je bi mladi i bezobrazniji sa salvama tužnih reči. Mnogo puta je uvredio Boška govoreći mu da laže i drugo. Pritom je Boško bio na nivou i nije vređao propalog političara za koga je jasno da je više decenija igrao najnečasniju ulogu obmanjivača naroda uz svesrdnu pomoć služba bezbednosti. Sada je svima jasno da je čovek decenijama radio isključivo za novac i da je nažalost njegov boravak u Hagu bio jedan dobro plaćen službeni put. Treba imati u vidu da se sve odigravalo na televiziji koja je trebala da doprinese Boškovom porazu. Da li ste videli kako novinarka pred kraj emisije čeka trenutak da Šešelj oblati Boška, a znak za prekid emisije dobija preko bubice u uvetu. Naravno, to nikako da se desi, kako se više produžava vreme, tako Šešelj više tone i ona prekida emisiju da bi spasila Šešelja.

  13. Seselj dosao sa Vucicevom tasnom, sada su zamenili uloge pre je Vucic nosio Seselju tasnu a sada Seselj Vucicu. Bilo bi smesno da nije zalosno.

  14. Kazete boskic se drzao dobro samo mu je hvalilo da objasni odakle onoliki milioni onda o Jasmini Vujic o ljoticevcima o hilandaru nista to ljoticevac nije objasnio samo blagi teleci osmeh

    1. Pa to za Ljoticevac je Bosko vec ranije objasnio, rad na fakultetu na temu Ljotica ne znaci da je neko Ljoticevac, pa i Seselj je magistrirao na temu Marksistički koncept naoružanog naroda i to bi onda automatski znacilo da je Seselj komunista…Tako i ja mogu za tebe da citam da si trosio milione na struju, da si krao pare, a nigde dokaza…Nit ti mozes da dokazes da nisi nit ja da jesi…Al zato je lepo Seki priznao da je za stranacko zaposljavanje, tajne ugovore, da je u koaliciji sa Cankom,Cedom, Vucicem, demokratama i svima ostalima koji kradu evo vec 30 godina…

    2. Ако ти кажеш да је нешто Бошку Хвалило, онда је сзварно Хвалило.

  15. Pa gde golobrad na profesora doktora? Slagali se sa politikom Šešelja ili ne, doslednost u Hagu je za svako poštovanje. Obradovića u zapećak gde mu je mesto

  16. Suštinski ni jedna od ove opcije nema perspektivu, s tim da Obradović više pripada rukovodstvu nekog ovećeg MO nego da ide na grad

  17. Šešelj je uspeo više da zaboravi nego što će Obradović imati prilike da nauči, tako da…

  18. – Tata, pa to je drug seselj, sta mu je? – Sad mu nije nista, ubio ga Bosko ko zeca!

  19. Seselj jeste Vucicev politicki otac, al nije ni Boskova politika daleko od Seseljeve (moze se reci 100% identicna ako se izuzme odnos prema Vucicu). Pa jos ako se setimo kako je doticni Obradovic penio o Seselju dok je ovaj bio u Hagu i kako ga je velicao. Mozemo slobodno zakljuciti da je i njemu Seselj, ako ne otac, ono barem stric ili ujak.
    Inace odvratno posmatrati kako se dva coveka koje je napravila sto udba sto vba (a sve ukupno kgb), glume nekakve velike cetnike.

  20. Mislim da ovaj duel nije imao neku posebnu poentu. Boskovic sada moze samo da se spakuje i napusti politiku.

  21. Cirkus k’o cirkus. Dvojica politicara zastarelih i tragikomicnih ideja nadglasavaju jedan drugog, a da ni jednom ni drugom nije mesto na beogradskih izborima. Voli nas svet izbore i pratece pljuvacine, pa to ti je. Sto vise to bolje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.