TV Klan: Skender Hiseni koordinator za dijalog sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Tekst je vec usaglasen .Bira se nacin kako ga saopstiti Srpskim glasacima i gledaocima Pinka.Trazi se izlazna varijanta kao 1244 koja ce da se vrti ,kao do 1000 vojnika da cuva do 1000 crkava i manastira do referenduma koji ce sigurno biti potvrdjen i koji jedva su cekali Kosovski Albanci. Bice novi referendum da narod izadje i glasa POTVRDI NEZAVISNOST a koji mi nikad necemo pominjati vec ko i do sada samo 1244 a referendum i rezultati referenduma i sta znace to ne govoris nikad.

  2. Radi Se o tome da po pravilu ( Ustavu) Eu clanovi mogu biti samo ohne drzave koji imaju sredjene granice sa susednim drzavama! Posto za Eu Kosovo samostalna drzava sa “ cvrstom granicom sa Srbijom( tako ili sirim neistine) ne priznavanje sa strane Sirbije nista nece biti od uclajanje U Eu! ( po nekima Srbij nije ni cilj)! Pored toga granica sa Hrvatskom je takodjer u nekim delovima upitna i ako Hr stavi “ Veto “ protiv Srbije ( kao svoje vreme Slov. Protiv Hr) nista nece biti od Eu? Nazalost za Srbiju ali
    taktvi sü propisi u Eu!!! Nacelno. Sirbija bi vec davno trebala da bude Clan Eu naime puno Zitelji Srbije zive u Eu( Zapadu a ne u Rusiji Jel tako?!)

    Ä
    zakoni

    u EU ! Kapric inat nece proci u Brüsselu 101 %

    1. Sam si napisao da Hrvatska ima nereseno pitanje granica sa Srbijom ali i sa Slovenijom sa kojom se sudi i sa BiH, kako je onda usla u EU? Ne postoji drzava u EU ili koja je kandidat a da nema neki granicni spor, tako da spinuj ti negde drugde.

  3. DALI TI ARNAUTI ZNAJU DA JE SRBIJA PRIZNATA U SVETU ,DRZAVA SRBIJA SA DVE AUTONOMNE POKRAJINE KOSOVO I METOHIJA I VOJVODINA. ONI JESTE DA SU SISLI SA PLANINSKOG MASIVA PROKLETIJE I BILA DIVLJA PLEMENA ,VALJDA SU SE PREVASPITALI. ILI SU JOS DIVLI.

    1. U rezoluciju 1244 stoij da mi Albanaci sa Kosova treba da glasamo u Referendum, hocemo da budemo nezavisni ili ne? A znas kakv ishod ce imati taj referendum!

      1. @Agim iz Gnjilane

        U R1244 na vise mesta pise da buduci status mora da postuje teritorijalni integritet SRJ/Srbije kao pravne naslednice, da mora da bude rezultat dogovora, pise i da Srbija ima pravo na slanje osoblja i isticanje simbola na granicnim prelazima prema Albaniji i Makedoniji kao i na policiju u svrhu zastite verskih i kulturnih objekata. Da je ta R1244 tako dobra za vas Albance, ne bi se trudili da je ponistite, organizovali bi vec odavno taj referendum i vec davno bi uspeli da legalizujete tu „republjik kosova“.

    2. @Dragan…E ti „divlji“ kontrolišu svoje na svome,tamo vrše vlast,a vi „civilizovani“ niste znali da sačuvate „svoje“ i sada kukate! A srpsku JNA i policiju ste pesmom ispraćali odakle god se povlačila!Vaše je pravo da živite u iluzijama zasnovanim na mitovima,legendama,i lažnim nadama,samo što to neće promeniti realnost.

  4. Mi smo zaista naivni, ocekujemo neki dobit sa dialogom sa njima, a oni imaju plaformu za ratnu odstetu, traze miliarde..!

Ostavite komentar


Politika

Potvrda strateškog otklona od Rusije: Sagovornici Danasa o Vučićevoj tvrdnji da se sa Putinom nije čuo 2,5 godine 10

Potvrda strateškog otklona od Rusije: Sagovornici Danasa o Vučićevoj tvrdnji da se sa Putinom nije čuo 2,5 godine

Negirajući navode da je Srbija "trojanski konj" Moskve, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom nije čuo najmanje 2,5 godine od ruske agresije na Ukrajinu. Sagovornici Danasa tvrde da je odnos Vučića i Putina već duže vreme zategnut, te da se ovom izjavom potvrđuje strateški otklon od Rusije, kao i da je "kvaziruska pozicija" služila samo za zamajavanje proruskih birača.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.