TV Pink emitovao film u kojem se veliča Vučić, a kritikuju opozicija i Dačić (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Pa koliko gostuje kod njih treba davno da su snimili film samo ja upak mislim da oredsednik zna gde je sve Zeljko zvao prijateljima

  2. Ovde i treba metla da radi ,da se djubre pocisti i sistem naglavacke promeni i da se Srbiji nikad vise ne dogode ljudi poput AV!!! Ovo vredja inteligenciju!

  3. Ništa iznenađujuće!… A, Željko misli da neće morati da narodu vrati pare koje mu „Vođa“ daje zarad veličanja sopstvenog lika i dela! Znate, jadna Vam majka ako u ruralnoj Srbiji izustite bilo šta protiv „Vođe“! Tamo je, TV Pink, zakon! Naročito od kada je na toj TV „Vođa“, inventar!!!! Uostalom, oni su tetka Mirina tvorevina!!!

  4. Definitivno ode Dačić u zaborav… To i jeste bio cilj AV, samo što Dačića to nije mnogo zanimalo, mislio je da ga AV voli kao i svi koalicioni partneri od 2000-te godine.
    AV želi da napravi jednopartijski sistem, poput TITA ali neće da može.
    I on će uskoro PA PA…

  5. Ode Dacic sa opozicijom.a onda ce Vucic da se slika sa svojim i poslanicima manjina

Ostavite komentar


Politika

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole 8

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole

Na Kosovu je do sada podneto više od 2.000 zahteva za zamenu srpskih vozačkih dozvole na kosovske, od čega je 1.739 predato u opštinama na severu, potvrđeno je KoSSevu iz Kosovske policije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.