Tvit Vesne Pešić okarakterisan kao poziv na ubistvo Vučića, ona negira pretnje

Ostavite komentar


          1. Ja verujem da je Pešićka previše pametna i previše dugo u politici da bi pisala takve gluposti.Ono što ja mislim je da se nespretno izrazila.Bolje da je napisala „bojkot ili samoubistvo“ na primer.Ovako ove „uperene cevi“ obožavaoci i sledbenici vođe uvek pronađu način da pričaju o „ugroženosti vrhovnika!!“
            Mada se iskreno pitam ko bi trošio metak na tog nesretnika?!

      1. Nesrecko , trava se pase , a ne pusi se , smanji dozivljaj , velika je vecina naroda koji voli svoju drzavu , ne mrzi je kao vi koji ste naduvani nesto propustili , pa sad su vam drugi krivi , ako vam ne odgovara u Srbiji izvolite idite , i mi smo otisli posle vase revolucije 5. oktobra , ali sada se polako vracamo

        1. I zašto bi iko mrzeo svoju državu? Kakva je to zamena teza! Ne voli je onaj ko je uništava

          1. Fazon je što su botovi naučeni da Vučića i njihovu vlast poistovećuju sa državom. Kad ih neko napadne onda je to odmah napad na državu. Jedino što znaju je kako da zaluđuju i perfidno obmanjuju narod i tako se održavaju na vlasti.

    1. Xaxaxaxa naprdnjaci gluperde. Nisu naucili da citaju ni da razumno procitaju napisano. Da ste imalo obrazovani razumeli bi tvit.

      1. Da su obrazovani, ne bi lupetali gluposti? Em neobrazovano, em tupo, em zaslepljeno? Sta ocekivati od duhovnih invalida!!!

        1. To da su napredni kriminalci svima je jasno, ali da profesorka gura cev u glavu, ma ‘ajde bre, ovo sve poludelo. Za neku bolju Srbiju i ovaj olinjali drugo srbijanski kadar na đubrištu istorije sa Vučkom o istom trošku.

        2. Botove naprednjaci placaju sendvicima da se glupiraju, a pobornici opozicije se glupiraju za badava.

      2. Ništa gore nema kad čovek za sebe misli da je pametan, a po ovom kokošijem pisanju ne bi se reklo.

      1. Ne treba davati povoda ovim prestrašenim i paranoičnim naprednjacima, to je bar jasno.U svom životu takve paničare, neznalice i šuntavila oba Srbija nikada do sada nije videla.

      2. Dama sa sombrerom da pročita šta je pričala i pidala o Tadiću.Htela si,trpi dosadna ženo.

  1. U ovoj zemlji vise nista nije normalno.
    Ako je ikad i bilo.
    Sto pre glavom bez obzira i bilo gde, daleko odavde.

    1. Ne slažem se da iz Srbije treba bežati. Ni jedna zemlja ne napreduje brže od Srbije, iz debelog minusa, idemo u plus. Godine 2022. Srbija će biti zemlja u kojoj će mnogi želeti da žive. Vraćajte se srbi, posebno vi mladi i sposobni da još brže podižemo svoju otadžbinu. Kao pto je Pešička, na sreću, malo ih je…

      1. A kada se probudis a „ti“ si se prehladio posto si se u toku noci otkrio? Pa onako sludjen pocinjes i budan da buncas o napretku Srbije?

        1. Bravo Vidovdan -tacno je da najvise napredujemo i to 14 ljudi svaki sat izadje iz zemlje -svaki dan 7 novi doktora nauka ,gorivo najbrze poraste do 1 mesta u EU. Ljudska prava se na tabeli pomeraju nadole svake dodine , sumvencije seljaki se pomerile na 0 a 3 kg zita za pogacicu od 50 grama itd

          1. Mora da mnogo peče kada je neko boji od tebe, kada neko popravi ono što si ti upropastio i razlupao, kad neko uspe tamo gde si ti pao i popljačkao. Ličite na našu rukometnu reprezentaviju, svi nas biju, služimo za gol razliku . Propast na radost rukometnog saveza Srbije.

        2. IT-evac, na lečenje pod hitno !!! Požuri, hvataj poslednji voz, mada je verovatno već kasno !!!

      2. Ooo, jadni stvore. Od kog li si ti materiala sklepan. U kojoj ti mozdanoj rupi obitavas.

        1. Čovek je u pravu, i vi ćete tad da glasate za Vučića,kao što će i Šutanovac,kad je rekao “Ako prosečna plata do 2020. bude 500 e. glasaću za Vučića“.

          1. Ima pesma od Rokera s Moravu koja kaže:“Kaki si Ljubiša, oči ti se beču, i mnogo mi mnogo ličiš, na pokojnog teču…“

      3. Vidi ovog nepismenog bota. Minus je Vucic ostavio 2000. Unistena privreda, prosecna plata 50 maraka, nezaposlenost preko 50 posto, unisten penzioni fond i stara devizna stednja. DOS je platu od 50 maraka povecao na 400 evra i vratio 3,5 milijarde stare devizne stednje koju je Vucic i crveno-crna koalicija uzela od naroda. Sada nastavi da grickas sendvic i citaj gramatiku za prvi osnovne.

        1. Ajde da vidimo ko je budala.2008. meni plata 17 000,evro 60 din.2009.plata 22 000,evro 70 dinara,2012.plata 28 000,ali evro 120 dinara.Danas 74 500 dinara,a evro 117 dinara…godinama i šta ti očekuješ,da opet poverujem ovim tvojim štetočinama iz SzS-a.E,pa ti im verjuj,ja neću.Tebi je i onako sve isto,jer si lenština pa nećeš da radiš.Ajd sad čibe…

      4. Zaista sarkastičan komentar,meni su deca tek otišla i prosto ne mogu da veruju koliko su rasterećeni glupostima i kako se lepo živi,nažalost daleko od Srbije.

    2. Umesto da se boriš protiv popisulja kakve su Vesna Sonja Nataša i Jelena ti hoćeš da begaš glavom bez obzira.

    3. Pa bežite ko vam brani. Ostaćemo mi koji je volimo i koji nećemo dozvoliti da padne u ruke ovima koji razmišljaju kao Vesna Pešić.

      1. Vi cete stvoriti Srbiju kakvu zasluzujete, problem je samo ko ce biti tetka iz Kanade kad oni s mozgom odu.

      2. Mrmote, bojim se da stvarate Srbiju u skladu sa tvojim nadimkom. U stvari…da li ti je to samo nadimak?

      3. Hajde, samo napred, uhapsite Vesnu Pešić! Ubili ste Đinđića, kupili Vuka Draškovića,Vesninim hapšenjem ćete završiti osvetu nad petooktobarskom bandom…

      4. Ovakvi kao ovaj IT-evac i treba da beže odavde, da ne truju više narod, sektaši !!!

  2. Da je kulturno i po zakonu – nije. Realno gledano, zaista izgleda kao da je kazala da nam je jedina opcija da ga ubijemo. Kao sto rekoh, nije lepo, nije po zakonu, ali, iskreno, nije ni laz…

    1. To ti mislis da je ona mislila. A ja mislim da je mislila cev u svoju glavu. Mnogi su to vec i utadili. Doduse vise su praktikovali konopce. A tvog gazdu pokusavaju svi da ubiju i pre nego sto se rodio, ali je on brzi, jaci i bolji i od sudbine.

  3. Uvek je sve usmereno prema AV. Paranoja, spin… Šta li? Ne simpatišem Vesnu Pešić ali njen tvit uopšte nisam shvatio kao napaćeni baprednjaci. Shvatio sam da nam posle svih njihovih pokušaja da nas doživotno jašu jedino ostaje da uperimo sebi cev u glavu i da prekratimo muke.

    1. Upravo. I ja sam Vesna! Podrska za zenu, jos ce je neko ubiti na ulici zbog njihovog besnog uma.

      1. Neće je niko ubiti,čuvaju nju dobro,kakav je ovo zicer Vučiću,kao sam da ga je napisao ili možda, naročio!!! Sve je to njihova igra da se narod pali,i Vučić i gospođa Pešić lepo žive,i živeć uvek bolje od nas,mislite o tome!!!

      2. FBI je utvrdio da je u Dalasu 1963 bio planiran antentat na Vučica ..ali JFK se greskom pojavio

    2. Sramota,doživotno, a čovek nije odradio još ni čitav prvi mandat za koji ga je većina izabrala. Stvarno nam treba nešto kao goli otok.

      1. u pravu si za goli otok. tamo su slali komuniste koji se nisu slagali sa politikom koju je vodio diktator tito,samo sto mi vec imamo goli otok a to je srbija

    3. Razuman i ozbiljan čovek, a naročito javna ličnost, vodi računa o tome šta govori i piše, što ovde nije slučaj. Možemo da se lažemo koliko hoćemo ali i onima kojima je IQ manji od broja cipela je jasno „čijoj glavi je Vesna Pešić namenila cev“. Sve i da nije tako ružno je i neodgovorno, jer u 21. veku u jednoj civilizovanoj zemlji „cev u glavu“ ne sme i ne može da rešenje, a Vučiću je došlo kao „kec na deset“ da kod ionako zombiranog naroda zaradi još koji poen (čitaj procenat).

  4. Majstori za okretanje vode na sns vodenicu,a gospođa Pešić je mislila na svoju glavu!-Mihajlovićka je u pravu,treba pozvati EU,ali zbog agresivne diktatorske antidemokratske sns propagande,koja vraća Srbiju u Slobino i Vučićevsko 100:1,vreme !!!

    1. A ti znaš gebelsovac šta je ona mislila ??? U policiji se to sve da razjasniti, preciznije, ali mora da objasni gde se to vidi da je mislila na svoju tintaru a ne na nečiju tudju glavu !!! Neka povede Biljanu kao svedoka !!!

      1. Ne mora ona ništa da misli. Tako se kaže kada se misli na svoju glavu. Da je htela obrnuto i za to ima izraza.

  5. pod hitno da se nadlezni organi oglase i da reaguju na ovakve prozivke na ubistvo predsednika drzave

    1. Tako je @ lazo, pod hitno nego sta?Sta ce te „vi“ posle takvih atentata na voljenog prvomucenika i duhovnog vodje budala?

  6. Ne reagovati na napade, ignorisanje je majka, pustiti, da se izoglasavaju u skupstini jer im ponestaje zabave a dnevnice treba prigrabiti

    1. Tetka iz Kanade.
      Zaboravili ste za tetku i tetkin kauč u kome je spavao siromašni ministar DS-a, pa posle mandata prijavio nekoliko miliona evra imovine. Šta sve mogu tetke.

    2. Veoma glup tvit.!Prvo sto se sa visine obraca ljudima kao „Sta cete ako uradi kao Putin“ Valjda treba da se zapita Sta cemo,? Ako se to desi „nije dovoljjan bojkot, vec cev u glavu,“ u smislu ,verovatno, samoubistva. Cak i da je ovo mislila ne znam da li mislila na vlastito samoubistvo ili poziva tvitetase i bojkotase na samoubistvo. U staroj Grckoj je bio filozof Hegezijas koji je tako ljude pozivao na samoubistvo, jer je tvrdio da zivot nema smisla , posto u njemu ima vise bola i patnje nego srece i zadovoljstva. Prozvali su ga Podstrekac na smrt i neslavno je zavrsio. Vesna Pesic cesto ume da lupi i ostane ziva i ne treba je shvatati ozbiljno. Nisam zaboravila sta je govorila 2012 g napadajuci Tadica pred izbore i smatram je saucesnicom u ovom zlicinu, tako da me ne zanima sta ce ona da radi sa sobom ili sa predsednikom, posto ima ocigledno naknadnu pamet sto je za socioloskinju od ugleda, kako se predstavlja, porazno.

  7. klimaktericna baba koja nista dobro za srbiju nije ucinila u 80 godina, sada hoce da se ubije predsednik. pa ta je bas nenormalna. mozda je ponovo krenula sa margaritama kao kad je bila ambasadorka u meksiku.

    1. Aman boky disi…..U Septembru trazi od centrale da te upisu u vrtic da te opismene….

    2. @boky, bez nervoze? Kada je tvoj vrhovni vodja i manipulator preziveo onaj atentat sa mobilnim telefonom, prezivece svaki drugi? Za njega mesta na Nebu nema, njemu je mesto pored vladara tame i prevare (LUCIFERA). Izbegavaj nervozu, lose ce se odraziti na tvoj i tekako pohovan mozak???

      1. IT nisi u pravu nije mu tamo mesto, jer ostade Lucifer bez posla a pakap cebiti unapredjen.

  8. Kakva cev more!? Zrno! Goruščino. Kako veli biblija. Volite svoje neprijatelje kao sebe same. Uostalom Labanova pretnja je dramaturški mnogo ubedljivija. Ovo je realna pretpostavka putinovskog diskursa, zaključak je terminalan i lekovit rekao bih.

  9. Ona kao nacitana zena, neka jos jednom procita svoj tvit, gde ni jedna rac nije napisana da misli na sebe. Sada moze koliko god da pise sta je navodno mislila, ali je ipak napisala da umesto bojkota treba upotrbiti cev u glavu. Bas zato sto je tviter u pisanoj reci, treba voditi racuna jer oni koji citaju, nisu u njenoj glavi a jos manje vidoviti sta je ona mislila. Sorry, ali opozicija sve vise puca u svoje noge.

    1. I mene interesuje taj fenomen Vesne Pesic. Svojevremeno u vezi sa cuvenim pismom Tadicu samo u Danasu je bilo preko 800 komentara, od kojih 50-tak mojih. Sem Radakovica i Belog Listica vise se niko nije oglasio na drugim forumima. Poznato je da su mnogi novinari pisali pohvalene komentar na svoje clanke. Vesna Pesic kao tviterasica od zanata je autor barem 80% komentara koji je brane. Ubacu po neku slovnu ili gramaticku gresku, izmisli nik,

      1. Miodraže iz lažne peje zar ti da pričaš o lažnim i skrivenim komentarima? Tvoje komentare kao da piše onaj vlasni mrmot đurić i on je bio navodno otporaš kao i ti kako se hvališ a i veže vas lažna briga za KiM i kosovske srbe tamo.

  10. Izgovoriti stravicnu pretnju upucenu Predsedniku drzave od strane bilo koga su nedopustive i skandaloznoe, a pogotovu nekog ko je javana licnost. U

    1. Predsedniku da ali ovaj sada se samo predstavlja kao Predsednik i pravi nas budalama svaki dan.

  11. Tog nesretnika jedino po stoti put ubijaju zloslutni SNS-ovcii oni će mu na kraju i doći glave. AV čuvaj se svojih „prijatelja“ koji te okružuju i bogate se pozivajući se na tebe i tvoje ime, oni su tebi mač nad glavom i tebi i Srbiji.

  12. reč je o samoupucavanja srbalja i to onih koji nisu očli daleko daleko
    jer ovde je sigurna samo glad bolest i smrt!
    i neka nas milion se samoupuca da bi ostali av i njegova
    srbska elita koja sprovodi perverziju već tridesetak let!

    1. Nista ne sme ostati nekaznjeno! Evo, botove treba rastaviti na sastavne delove, i to batinom po debelom mesu. Imate li vi debelo meso, baj de vej?

  13. To mora da je ona cev iz Nina., hahahah. Ne brini Majo, napredovaćeš ti još, nema potrebe da se uvlači, zna on da si lojalna…

  14. Vesna Pesic, predvodnica pokreta „Beli listici“ iz 2012. godine uz ciju pomoc na vlast dodjose najbolje sinove svih nasih naroda i narodnosti. Pa sta bi drugarice Pesic, Vi i Vasi dvojkokrugasi oteraste mrskog Vam Tadica i dje je ba sade zapelo?

  15. Tvit je cisto hipoteticki. On se ne odnosi na ovog Vucica. Vec onog, ako se proglasi za dozivotnog predsednika. Kako se odnosi prema diktatorima ja nemam pojma. I nije mi jasno oko cega je spor. Vucic je poznat kao veliki demokrata od koga se to nikako ne moze ocekivati. Vise puta najavio da ce se sam povuci.

  16. Na av-a je pokušano više „atentata“ nego na Srećka Šojića i Fidela Kastra zajedno.

  17. Zaj…la se oko nacina izrazavanja. Ja sam to razumeo kao “tu vise nista ne pomaze nego da se svako samoubije da ga vise ne gleda (kao dozivotnog predsednika)”. A ovi su to vesto izokrenuli i evo vidi se da ni vecina nije dobro shvatila. To ti je kad ne imes da napises svoje misli nego se neoprezno uvaljas u go…!

    1. Tako sam i ja razumeo: ako dozvolimo da Vučić postane doživotno bilo šta, posle nam preostaje još samo da svako nađe neku metalnu cev i sebe zvekne u glavu. Što jače.
      Ali ovi napredni neće nam ni to dozvoliti jer će to biti protumačeno kao namerno samopovređivanje da bi se lažno, zlonamerno i tendeciozno pokazalo kako su u AVAV Srbiji ljudi izgubili svaku nadu!
      Zato će to biti strogo kažnjavano. Kako? Motkom u glavu. Ali naprednom, kako zakon propisuje!

    2. Sit sam vasih objasnjavanja sta je pisac (Vesna) hteo da kaze.
      Prvo, Putin je decidno rekao da nece biti dozivotni predsednik i da se nikada nece vratiti devedesete. Da bi to dokazao izbor premijera je poverio parlamentu.
      I Vucic je rekao da nece biti predsednik stranke.
      Ovog puta Vesna je kao i tviterasica Rada Trajkovic nesudjena Komsic je otpevala i bukvalno labudovu pesmu.

    3. Eto samo je falila ta reć “ svako “ , da bi svakom bilo jasno , šta je pisac hteo reći !!!

  18. Napisala je dvosmislen tvit upravo iz razloga da bi mogla da kaze da nije to mislila. Indirektne pretnje treba shvatiti ozbiljnije od direktnih i naravno procesuirati.

  19. Primetio sam već, ovo se opoziciji često događa. Nešto kažu, što je agresivnije, a onda se brže-bolje, povlače i pravdaju. U svakom slučaju, smatram da jednoj Vesni Pešić ne priliči ovakva vrsta metafore.

  20. Da bi neobrazovani, nepismeni i zzslepljeni pejyani bolje shvatili trebalo je da napiše „samo revolucija“. Štetočine bi i to izokrenule.

  21. gospodja pesic je 2012 rekla da ova vlast( tadic) je neizdrziva i cestitala pobedu svetog tome i njegovog olosa. e pa sad zanji ono sto si posejala

  22. ‘Ajde više preteraste! Svi bez razlike. Šta god vam se kaže (svima od reda bez razlike), odmah je „crtanje mete“, „poziv na ubistvo“, „govor mržnje“…. Šta vi političari zamišljate? Možete da radite šta hoćete i da se ponašate kako hoćete, a pri tome niko ne sme ništa da vam kaže. Za tolike plate, „kombinacije“ i privilegije koje uživate, ima da ćutite i trpite kritike pa i poneku psovku ako treba, a ne kao „Seka-perse“ (da ne upotrebim težu reč) da samo kukate kako tobože neko hoće da vas ubije. Meni niko ne „crta metu“, ali zato nemam stanove, vile, lovu, „kombinacije“. Deca mi se ne školuju u inostranstvu i u privatnim školama… Veoma prosto, ne bavite se politikom, živite od svog rada, vratite sve što ste zaradili na „kombinaciju“ dok ste obavljali javne funkcije, i niko vas neće pominjati. Ovak, ćuti i trpi.

    1. Grkuapsu, zar te nije sramota da opravdavaš pretnje ubistvom ? Površnost i paušalnost tvog komentara je odraz predubedjenja i mržnje , a odsustvo realnosti i objektivnosti karakteriše ljude koji su u politici diletanti .

    1. To beše parafraza , dok su u tom vremenu u BiH u onom federalnom entitetu i bukvalno ubijali i glave odsecali Srbima.
      I šta će mo sad ??
      Nekako mi vaš komentar tendeciozan i mnogo liči na plaćenu objavu !

  23. Pa gospodjo Pesic, za razliku od komentatora u ovom listu koji se samoreklamiraju da su visoki intelektualci, vase titule i zvanja, pozicije na kojima ste bili, ulogu u politickom zivotu ove ili da kazem ovih zemalja, cisto sumnjam da je u pitanju bio lapsus i da ste jedno napisali a drugo mislili. Pa postojala je i ta rec kojom objasnjavate sta ste mislili ali je ipak niste upotrebili?

    Sto bi rekli, vase objasnjenje ne pije vodu.

    A bili ste osnivac centra za antiratnu akciju, borac za ljudska prava i demokratiju i jos mnogo toga ili je to sad past tenes? Pa u poodmaklim godinama zivota spremni ste da i tudji zivot zrtvujete, ne mislim na onog kome ste cev namenili, vec na mlade sledbenike vase politike. Od vas se ocekuje jedno majcinsko iskustvo, mudrost. Ono da kazete, jutro je pametnije od veceri. Polako deco.

    Nicija nije gorela do zore, kao sto je i Tadic mislio, pa je i njemu dosao kraj. Slicno se i ovaj predsednik ponasa, ali barem nesto se radi….

  24. Ovi botovi iz „opoziciju“ rade badava, bez sendvica, a svi ostali „radu“ za sendvici. Kuku lele lude drzave, podelise nas na „njihove“ i „nase“. Tako su nekad staru Jugu delili na one koji vole Suzanu Armenulic i one koji „volu“ Lepu Lukic. Jade jadne i jedni i drugi.

  25. A sto si brisala, jado, ako si mislila da je uredu to sto si napisala? Idi bre, zeno, leci se, tako nesto ne bih pozelio nikome.

  26. Ovaj tvit o kome je reč , može da se tumači i ‘ vako i ‘nako , zato je tako i napisan , čista politička igra.
    Pešićka da nije mislila na predsednika ne bi brisala tvit.
    Jer ako nisam kriv ni pod kakvim uslovima ne menjam svoj stav , a i inače kada se samnom ne slažu oko bilo čega , ja stojim iza svojih reči , nisam papučar i ne pljujem pa ližem.
    Istina je u činjenici da se bliže izbori pa se oponent mami na tanak led , Vučić nije reagovao i pametno je učinio , politički gledano , a to oko Gdje. Brnabić i šta bi bilo kad bi bilo je još jedan dokaz o ledu i oponentu…. uostalom najnovija vest , Putin je protiv doživotnog Predsednikovanja ,,,, Pešićka ispade ti još jedan ADUT iz igre ….hajd sad da te vidim !!!

  27. U svakoj drugoj državi fukare koje prete ubistvom predsedniku već bi bile uhapšene, ali u „diktaturi“ u Srbiji to je „demokratski“ . Vesna Pešić je prozapadni ekstremista, lažni demokrata. Ne bi bilo loše i proveriti njeno zdravlje, na neuropsihijatriji.

  28. Jučerašnja poruka V. Pešić na njenom Twitter nalogu je neumesna jer dozvoljava proizvoljna tumačenja (ali nije preteća) i zato ju je povukla. Ne čude još neumesnije reakcije državnih funkcionera, pripadnika vladajuće koalicije i pitanje je da li je ugrožena lična bezbednost V. Pešić. Setimo se da je prošlo tri godine od kako je M. Nikolić iz Crvenke uhapšen zato što je u privatnim porukama pomenuo A. Vučića i N. Stefanovića i da je umro, šest meseci nakon hapšenja pod sumnjivim okolnostima, u zatvorskoj bolnici u Beogradu. Ne treba naglašavati da u skorijoj prošlosti mnogim poznatim ličnostima nije adekvatno analiziran ni akademski status – ni moralni, a ni psihološki. Složićemo se da je po sve nas najmanje opasna jedna penzionerka.

  29. Kakve su pametnice ovi antibotovi, Tesla imnije ravan! Svi u metaforama govore i svi sve razumeju! Imaju mali problem sa pravopisom i jezikom, ali do pedesete će naučiti. Zanimljivo, administratori se utrkuju da objave te komentare. Baš me interesuje zašto, zato što misle da su komentari pametni ili glupi? O Vesni nemam šta da kažem, ona je o sebi sve rekla.

  30. Stvarno je krajnje vreme da neki bivši političari konačno shvate da je njihovo vreme proslo i da svojim nebuloznim izjavama vise odmazu nego sto pomazu u promeni sistema,sedam se dobro kako je u dotična ambasadora u utisku izrazavala ne skrivene simpatije za Vucica u odnosu na Tadica, da ima imalo morala ugledala bi se na Kosturnicu povukla iz javne scene i dala prostor mladim i obrazovanim

  31. Vesna je u pravu. Da je rekla „metak u glavu“, to bi bio poziv na ubistvo. „Cev na glavu“ je poziv na hapšenje. Nažalost, za skidanje ovog mafijaškog režima sa vlasti i prekid uništavanja Srbije nema trećeg rešenja.

  32. Ja sam par puta pročitao njen tvit,inače sam veliki protivnik tvita,pre bih mogao da pomislim da je zaista govorila o samoubistvu nego ubistvu.Pešićku inače ne cenim jer je bila protiv političara koje sam ja cenio a sada sam siguran da je svesna da čovek koga je i ona izbacila iz politike nužan Srbiji baš danas.

  33. Ovaj tvit nije nista drugo nego dokaz koliko ljudi koi ga citaju neznaju da citaju zakljucak u Srbiji ima puno polu pismenih

  34. Svi u ludnicu…. Tamo vas čeka 2025 pogodite ko!?
    Da da – pogodili ste… čemu onda nervoza?
    Opuštenzi:)

  35. Ne mogu joj nista jer ona u tvitu ne kaze da cev treba prisloniti na Vucicevu glavu. Ako se ovome dodaju njene izjave iz maja 2012-te gde poziva sve da u drugom krugu predsednickih izbora glasaju za Tomislava Nikolica a ne za Borisa Tadica jasno je da apsolutno nije mislila niti rekla ono sto joj ovi, sto se takmice ko ce brze, jace i bolje da „zastiti“ predsednika, spocitavaju. Za gospodju Pesic je najbolje bilo da se posle 2012-te vise nikada nije oglasila… ustvari, najbolje bi bilo da se ni tada nije oglasila ali kad vec jeste onda je shvativsi svoju strasnu gresku morala da se potpuno povuce iz javnog zivota… u neki manastir najbolje…

  36. Nemogu vise da slusam sns Gebelsovu propagandu,dosta je lazi,uziveli se u lazi da i sami misle da je to istina..Zivela sloboda

  37. Pa Vesna Pešić je pritajeni simpatizer ove nakaradne vlasti. Ona je bila glavni zagovorik dolaska na vlast SNS fraakcije radikala na čelu sa Nikolićem i Vučićem. Čak ih je poredila sa De Golom, govoreći da su oni vizionari.

  38. Puna podrska za gospodju Pesic, isto mislim i javno govorim, da ovu naprdnu olos moracemo da oteramo silom jer se olos mnogo osilila a sa „silnicima“ zna se jedino kako moze da se „izadje na kraj“. Bravo za gospodju Vesnu Pesic i bez straha, mnogo smo vece i opasnije jajare najurili pa cemo i ovu naprdnu predvodjenu njihovim „firerom“ Alexandrom Vucicem. Do pobede nema predaje, prebrojacemo se jednog dana a i sada se vidi „ko je ko“ i „ko je ciji podrepas“ smrdibuba.

  39. Imam samo jedno ptanje; dali b se išta dogodilo da je Vučić samo reoa kao Putin lažno ili iskreno, bez brige gopođo nemam nameru da doživotno vladam?

  40. Samo ne znam kako je svet za ovako kratko vreme sebe doveo do takvog nivoa gluposti da su svi uz Trampa poceli da komuniciraju tweeterom. Ajde razumem njega – covek ne cita, tesko mu je i da proca, mozak mu procesira 3 reci na dan a i to sa greskom. Ali zasto bre neki sposobni ljudi koji mogu da sklope prosto-prosirenu recenicu ili dve koriste 280 karaktera da prenose ideje a da pre toga ne promisle sta pisu i kako to moze da se razume. I onda se cudite zasto ljudi glasaju za likove kao sto je AV.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.