Tviter odgovori Ani Brnabić: Bukvalno tek izašli iz šume

Ostavite komentar


  1. Ако овако настави ево ње у Лази за 6 месеци.

    1. Nisam neko ko simpatiše gospođu-gospođicu Brnabić,al to što je rekla je i sitnica a što su dotične osobe,mislim na to takozvano „rukovodstvo“,ne na sav narod.

      1. Kaко примети колегиница Весна, ова је Ваша изјава, Вујановићу, дидактички пример пројекције.

        1. @Миливоје Радаковић

          Kao sto su to i svi tvoji komentari…

  2. Hteo sam nesto da komentarisem ali nemam vreme posto se nalazim u sumi-pozdrav

    1. Pa ko ti je kriv…što si izgubio kozu pa sad moraš da je tražiš.

  3. U moje vreme se znalo kako sa onima koji navijaju za strani tim kad igra sa nasim. Drugim recima partizanovci su navijali ne za zvezdu, nego dinamo ili hajduk kada su ti timovi igrali u kupu uefa ili sampiona. Sta se desilo sa elementarnom pristojnoscu? Ovo stvarno moze da se svidja samo nekome ko je dosao iz… Pa objavite.

  4. Ako bolje pogledas Sacirija, Dzaku koji se koriste u ovj „duhovitoj“ kampanji, onda se izjava Ane Brnabic slobodno moze prosiriti i na druge osim na Tacija i Haradinaja.

  5. A odakle su izašli Sloveni,pa i Srbi,sa Menhetna?! Ana je u ozbiljnoj koliziji sa stvarnošću!

  6. Ovom neduhovitom akcijom Albanci su samo dokazali tezu Ane Brnabic i nista vise.

  7. Давне 1996.године један Албанац ме водио на ручак у ресторан у Приштини другог Албанца.Када смо ушли све унутра од месинга, мермера и дрвета са изузетном фонтаном.Јели смо пастрмку изузетн спремљену, да би ми мој частиоц рекао: „Видиш ово, овај газда је пре 20 година сишао са планине.Био је у Швици и све знање донео овде.Баш ме онтересује када су премијеркини изашли из шуме.Па ако овако настави, сви ми ће мо морати у шуме.Не дао Бог!

  8. Ко је 90-тих био у Приштини могао је видети на сваком прозору сателитску антену.Био сам код пријатеља Албанца и он ми је показао собу са децом која гледају ТВ програм на енглеском.Каже, деца уче енглески језик.Када је дошао УМНИК и КФОР сва та деца (сада већ одрасла) су добила посао са платом не мањом од 1200 ДМ.Из Србије су долазили и Срби са знањем језика за исту такву плату, јер је у Србији стање са платама било мизерно.Немојте мислити да хвалим Албанце.У прогому 2004 су ми изболи сина ножем да је једва остао ћив захваљујући КФОР-у и немачким лекарима у Призрену.

  9. Сећате се случаја са Ђурићем?А знате ли да се он смејао у лице Албанцима преговарачима у Бриселу.Тако је писало у новинама.Они га лепо сачекали и урадили му оно што су му урадили.А да, још раније је рекао да је 5:0 за нас.Од тада до данас је 100:5 за Албанце.Премијерка стално прича како Албанци стално провоцирају, са таксама, са формирањем Војске.А оно што она и сви око ње говоре није провокација!!!А ови са друге стране нитују ли нитују, иако су изашли из шуме, па се питам ко их тамо научи нитовању.А да, председник тражи предлог опозиције за решење питања КиМ.Просто браћо ко пасуљ.Дај оставку и ти и Влада.Само са 100:5 за њих је тешко изједначити.

  10. Tek izašla iz šume,a?Pa šta si tražila tamo,divljeg jarca,ili ti je tvoj pobegao?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.