Tviteraš poziva na okupljanje ispred Skupštine za odbranu Kosova

Ostavite komentar


  1. Idi na kosovo nepravi nerede po beogradu ostavi ovaj narod na miru kosovo se brani na kosovu

  2. E ovakvih je milion. Predlažem da dotični i slični kažu i predlože rešenje . Neka svi odu na KiM i budu tamo mesec dana pa da vide uživo kako je tamo. Problem postoji i treba ga rešiti,ajde da čujem te silne predloge kako da se to reši. Ovako pozivanje na neke paušalne izjave je stvarno smešno .

  3. Protest organizuje prevarant koji je prikupljao novčanu pomoć za ugrožene na svoj lični bankovni račun da bi se kasnije ispostavilo da ugroženi nisu ni dobili pomoć.

  4. Hajde budimo iskreni kosvo nije ni prodao ni izdao ni vučić ni prethodna vlast kosovo su prodali kosovari po desetostruko većim cenama prodali udžericu kupili vilu prodali luvadu kupili 10 džaba se mrznemi kosovo je samo u srcu Srpsko.

  5. Сутра је скуп подршке Космету испред Саборне цркве у 15,30 ч.

  6. Da ti je stalo do Kosova, vec bi bio tamo i video kako je teško tom hrabrom narodu,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.