U avion u kome je bio Dačić udario grom

Ostavite komentar


  1. Sini munjo udri grome „osvetli“ mu put jer ne vidi kuda ide a „koferce“ zaboravio nije, iznosi li iznosi, gore nego sto je Vulin „unosio“ od zenine tetke iz Kanade.

    1. Da li će mu na repertoaru sada biti i “Lepi grome moj”, udovice stvora koji je od mnogih drugih žena načinio udovice?

  2. Grom udari ukolio se nadješ ispod oblaka ili izmedju dva oblaka koja su blizu.avion ima metereološki radar kojim se to izbegava i udar groma se smatra greškom u navigaciji.Opet veličati pilote koji su sami sebe doveli u tu situaciju je smešno.

  3. Koji je to smehotres, Dacic i „strateski forum“. Ma ljudi merka ovog coveka su tri karte ili tri sibice i ajde brate nadji gde je kuglica. Da nije za skup na koji je posao dokaz je i onaj odozgo koji ga je od muke dadjao munjama. Ajmo ljudi, ovaj je sramota nego da biramo nekog ko krade na koverte (a ne na kofere ) i zna bat neki jezik.

  4. Istina ili laž? Možda je lažna vest…tek da bi zauzimali prostor u medijima…Izgubili rat i sad održavate lažne nade. Straćili ste Srbiji još 20 g…. odoše svi koji znaju nešto da rade u emigracijuna zapad ostadoše samo penzioneri, socijalni slućajevi, političari i vaši botovi i vaši fudbalski huligani… Nadam se da ćete uskoro svi vi završiti u zatvoru. Uništili ste od 1990-2019 Srbiju DIBIDUS, više nego turci i nacisti zajedno.

  5. E a moze to da se protumaci i drugacije: Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine…Tek sad ce biti uveren u ispravnost i svrsishodnost srpske diplomatije! Kad je preziveo grom ko mu moze zabraniti da ode na KiM?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.