U Beogradu SNS osvojio 49 mandata, „Srbija protiv nasilja“ 43

Ostavite komentar


  1. Ovim neizlaskom samo smo izgubili mandat ili dva. Monetizacija protesta je na dugačkom štapu, stoga nam ubuduće trebaju bolje odluke – dakle, promućurniji lideri.

  2. Da nisu nevesto krali nikada ne bi dostigli 49 mandata.U neuredjenoj pravnoj drzavi kakvu su je ucinili ovi koji su na nelegalan nacin dobili glasove sve je dozvoljeno.

  3. Мислим да се пре мало пише о стваеном , математичком приказу избора: Од 50 % излазности, вучић добио око 50% то је 1/4 или 25 % гласова. Пред изборе Вучић је уплатио пола пензије ( бар половији од њих- па зашто да не гласао кад му је дао пола пензије То му математички дође да је Вучићево стабилно гласачко тело само око 14 %. Коначан закључак да је ипак купио гласове. Наравно на кварњака како му је и саветовано од, знамо кога.

  4. Mislim da se vrši strahovit pritisak službe na sve odbornike Dr Nestorovića i njega lično da se ovo zacementira na 4 godine, što neće moći i igra se na slabljenje protesta usled praznika, a u pozadini je navodjenje ako se internacionalizuje da dr bude navodjen da ne popušta i da moraju izbori u Bgd. Dve sile izmedju nas SAD i Rusija prave da budemo zgažena trava, a Evropa jedina ne sme da se polije fekalijama, jer su njeni posmatrači pratili ovo što AV naziva izborima. Velike sile su nam i napravile ovaj HIBRID od države i protektore u vidu Hila i Harčenka, što je sramotno do koske. Jednostavno ako se bar Bgd ne digne sa bar 100 hiljada i ne pritisne se EU da se rasčiste kradja izbora (koju nepomenik nikada neće priznati i to će ga koštati vlasti vrlo brzo), nema nam spasa, Srbije više neće biti i to treba svi da shvate.

  5. Juris, razbi, unisti. Nenasilni u potpisu. Kalimero neznam ali rekli su mi nema pravde.

  6. Danas novac radi, pa ko ima više taj je napredniji. To pravilo važi SNS stranku. Penzija nikad kao sad???

  7. Bitno je da je vlast uplasena,kako god izgledalo.Nece Vucic otici preko noci,al hoce.Gradjani i opozicija moraju biti uporni.Kad dodje nova vlast,prvo sto treba da uradi je da sredi korumpirano sudstvo.Ako ovi danasnji ne odgovaraju za svoja zlodela,ako sudstvo ne funcionise,vratice se opet.

  8. Opet ste krali kupovali glasove
    licno iskustvo….treba da vas je
    sramota. ..lopovi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.