U Boru otvorena kancelarija Pokreta slobodnih građana 1Foto:FoNet_Bozidar Petrović

Pokret slobodnih građana (PSG) posebno će se baviti problemom zaštite životne sredine i ekologije, izjavio je danas u Boru predsednik PSG Saša Janković, prilikom otvaranja kancelarije Pokreta u ovom gradu.

 Janković je, u prisustvu poverenica Pokreta za Bor Snežane Tasov, izrazio želju da „otvaranjem ove kancelarije ne bude samo simbolično, već da istinski sa građanima Bora rešavamo
njihove nagomilane probleme“.

Pokret će se posebno baviti problemom zaštite životne sredine i ekologije, jer su građani Bora izloženi stalnim zagađenjima o kojima se uglavnom ćuti, ukazao je Janković.

„Građani moraju da se oslobode straha“, napomenuo je Janković, „da prestanu da veruju stalnim lažima vladajuće koalicije, da pogledaju u sopstvene tanjire i frižidere i vide kako zaista žive“.

Uz poziv na potpisivanje pristupnica za članstvo u PSG, Tasov je dodala da će jednom nedeljno u kancelariji Pokreta u Boru svim građanima koji smatraju da su im prava ugrožena biti omogućeno da dobiju besplatan pravni savet.

Posle otvaranja prostorija PSG, građani i simpatizeri Pokreta, prošetali su gradom do borskog Doma kulture, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari