U Bujanovcu osvanuo grafit „Smrt Šiptarima“ (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Blesavost je osobina onih ljudi koji uvek cine jedno te isto i onda uvek ocekuju da dobiju neki drugi rezultat.
    (misao se pripisuje Albertu Ajnstajnu)

  2. „Poručeno da Beograd i dalje uskraćuje Albancima osnovna ljudska prava“
    – Ma ko vam, bre, uskracuje ‘osnovna ljduska prava’ !? Evo, dobicete i litijum ! I bor ako treba !

  3. sav smrad i mrznja dolazi od politike preko politicara nesposobni su narodu ponuditi nista bolje od zavadje mrznje i bijede

  4. Treba ih poceti hapsiti i ptroganjati kao sto to rade Srbima na KIM. nista vise nista manje

  5. da se digne priča , bar malo da se skrene pažnja sa Rio Tinta i pobune naroda. Džaba, sve je jasno i ko je to naškrabao i ko je naručio.

  6. Da, da, jos jedna amaterska pozorisna predstava Kurtija i ekipice, prvo su kao „demonstrirali“, sada malo „grafiti“… Steta sto nema vise onih naivnih koji bi nasedali na ove albanske igrarije.

  7. Siptari na KiM ne samo da pisu nego i biju Srbe,otimaju i pale imovinu i nikog nije briga i sad neko treba da se brine zbog natpisa, Zasluzili su siptari mnogo. vise.

  8. @ Otkad Srbi
    14. avgust 2024. u 13.57

    pišu latinicom?

    Od onoga momenta kada su shvatili da ako zele da nekome posalju pisanu poruku onda moraju da koriste i odgovarajuce pismo. Cirilica je odlicno pismo, ali sluzi samo za po kuci.

  9. Jasno je da su taj „grafit“ napisali samo Albanci i da se sve koordinise od strane Kurtija i drustvanceta, i one ‘demonstracije“ od pre koji dan i ovaj „grafit“ i ove izjave koje recituju albanski politicari sa juga centrne Srbije – problem za njih je to sto su odavno provaljeni i procitani. Kurti i ekipa vec godinama pokusava da napravi neku paralelu izmedju severa Kosova i tzv. „presevske doline“, medjutim jedina paralela moze da postoji izmedju Srba u Albaniji i Albanaca u Srbiji, sve ostalo je samo jeftino politikanstvo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.