U Čačku povodom hapšenja aktivista: Ne odustajemo od zahteva da se zabrani kopanje litijuma

  1. proBudite se uspavani…da nam se ne dogodi isto ŝto i Nemcima s Hitlerom. „Kad su odveli komŝiju – ćutali smo. Ćutali smo i kad su odvodili Jevreje….kad su došli na naša vrata nije bilo više nikog da pomogne“.

  2. Nesrećni covek Dacic izveo specijalce na goloruku decu, omladinu ove zemlje koja brani djedovinu I pradjedovinu od uništenja koju „časni sudija“ osuđuje na 40 i 30 dana. A djavolji adbokat kad neko samo u kontekstu pomene njegovu decu odmah se javlja hrabro tuzilastvo i tajkunski mediji da ih brane, a naša deca mogu da se biju, privode, osuđuju…
    Sram vas bilo izdajnici. Nema rudarenja novog po Srbiji. DJavolji advokat i Loncar svoj tim lekara nek nalo pošalju u Bor I Majdanpek ,“junacine“. I taj glavni policajac Srbije ujedno i djavolji advokat nek objavi na RTS i tajkunskim televizijama sa nacionalnom frekfencijom Zbornik Srpske akademije nauka iz 2021 o uticaju litijuma nek netrosi pare na kvazi stručnjake. Akademija i njen Zbornik o iskopavanju litijuma je zakon za sve u Sribiji

Ostavite komentar


Politika

Vulin na otkrivanju spomenika partizanima u Moskvi 9

Vulin na otkrivanju spomenika partizanima u Moskvi

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin danas je na otkrivanju spomenika jugoslovenskim partizanima u Patriot parku u blizini Moskve poručio da su Srbi i Rusi sami izborili slobodu u Drugom svetskom ratu i da su slobodu doneli i drugim narodima, ali im ti narodi nikada nisu oprostili što su ih oslobodili od nacizma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.