U CIK-u u Prištini prekinuto brojanje glasova iz Srbije, navodno zbog otrovanih koverti

Ostavite komentar


  1. To su te superintelignetne koverte koje prepoznaju nacionalnost onih koji ih otvaraju te truju samo Albance dok Srbe preskacu sto objasnjava da Srbima koji su brojali glasove i koji su biti prisutno nista ne fali Nego, da li Albanci zaista misle da ce da im prodje ova jeftina pozorisna predstava? Kako ih samo nije sramota? Ovo ni pas sa maslom ne bi pojeo. Neverovatno na sta su spremni Albanci zarad tih svojih, malih, prizemnih, primitivnih i zaostalih nacionalistickih ciljeva. Jednoga dana morace Albanci da se pogledaju ogledalo i da priznaju sta su sve radili i kako su se docepali Kosova. A svaka cast i za Amerikance i za Nemce koga su nasli da sponzorisu.
    P.S: Mole se dezurni albanski botovi da nas postede svojih standardnih nebuloza kojima ce pokusati da proguraju ovu tragikomediju. Nedelja je.

  2. Oh, iako nisam ljubitelj Srpske liste (naprotiv!!!), rekla bih da je ovo dobro znan scenario. Bio je jedan takav 80-ih godina, sa navodnim trovanjem skolaraca koji su posle hvatani kako jadni otrovani trce iz petnih zila po bolnici u koju su smesteni, ha, ha!

  3. Krenulo je! Pro-Srpski pisac Handke dobio Nobela za knjizevnost, sad Srbi za hemiju-fiziku-medicinu, tri – za jednonacaionalno trovanje!
    Ono sta nisu uspeli Ameri, Englezi, Francuzi, Rusi, Kinezi, Japanci – uspeli su Srbi!

  4. I sada ovo nije nameštaljka Srbiji. Čovek bi trebalo da bude toliko naivan da poveruje u ovu laž, koju servira Priština.

  5. Jaaaoo kako providno, kakva lakrdija. Pa bolje da su rekli da ih je sve „potpisao“ AV a ne ovo sa trovanjem. Pa taj cirkus smo gledali pre 30 godina kad su ih sve navodno „potrovali“ onim nevidljivim gasom. Tad je Sadam u Iraku stvarno otrovao Kurde pa su oni tad pomislili da ce im ta fora proći. Sad igraju na priču o Novičoku i Rusima. Imajući u vidu kakva je fake news propaganda mašinerija na zapadu(Handke Nobel Čitaku BBC Amanpurova) i činjenica da je šira narodna masa na tom zapadu veoma neinteligentna i bez nekog jasnog znanja „ko gde i šta“ (ne znaju razliku izmedju Slavonije Slovenije Srbije Sibira i Sirije) mora se odati priznanje njihovom propagandom timu. Ni Gebels im nije ravan kakve podlosti gadosti smišljaju i šta im sve prolazi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.